-
- Konu Sahibi shoppingwithbesty
Kendini yorma olabildiğince uzan dinlen. Sürekli gittiğin bir doktorun varsa mutlaka durumu söyle belki fitil vs önerir en azından için rahat eder.simdi reglime iki gün kaldı bakalım ınsallah bir kanama vs olmaz ara ara ağrım oluyor beni üzüyor
bugün tekrar kan verdim 540 cıktıKendini yorma olabildiğince uzan dinlen. Sürekli gittiğin bir doktorun varsa mutlaka durumu söyle belki fitil vs önerir en azından için rahat eder.
Ayyy geliyor galiba bebişbugün tekrar kan verdim 540 cıktısuan söyle ilerliyoruz iyimi acaba 66,241,540
sımdı doktordayjm canım bi bakıcak durumaAyyy geliyor galiba bebişbana sorarsan iyi gidiyor gibi. Doktora attın mı sonuçları 1 hafta sonraya filan ultrason günü verir büyük ihtimal
Kese gözükür mü ki acaba. Benim değer 2000 e yaklaştığında görünmüştü kesesımdı doktordayjm canım bi bakıcak durumahaberdar ederim seni
cuma günü keseyi görürüz dedi rahmim bayağı kalınlasmıs 17 mişKese gözükür mü ki acaba. Benim değer 2000 e yaklaştığında görünmüştü kese
Yemin ederim okadar mutlu oldum kicuma günü keseyi görürüz dedi rahmim bayağı kalınlasmıs 17 mişinsallah güzel devam eder progestan fitil verdi kuzum bide vitaminler
ay insallah canımmmYemin ederim okadar mutlu oldum kicuma günü de keseyi görürsün inşallah sonrası da sağlıkla devam eder . Bizim de pazartesi kontrol var bakalım
cuma günü betamın 2000 olması lazımmış ozaman görürüz dedi. dua edin kızlar insallah görünür ve suan hafif bri idrar yolu enfeksiyonum cıktı monurol kullandım cok üzgünüm insallah geçerKese gözükür mü ki acaba. Benim değer 2000 e yaklaştığında görünmüştü kese
Geçer geçer hiç üzülme. Cuma günü miniği görücez inşallahcuma günü betamın 2000 olması lazımmış ozaman görürüz dedi. dua edin kızlar insallah görünür ve suan hafif bri idrar yolu enfeksiyonum cıktı monurol kullandım cok üzgünüm insallah geçer
insallah canım bugün reglimin normalde 2. günü hamile olduğum icin olmadım tabiki ama hafif ağrılarım var normalmi acabaGeçer geçer hiç üzülme. Cuma günü miniği görücez inşallah
Normal normal benim hala inanılmaz kasık ağrım var. Doktor şey demişti sonuç olarak yıllardır regl oluyordun vücüdün düzeni değişti şuanda ilk 3 ay kasık ağrıların olacak demişti hiç kötü düşünmeay
insallah canım bugün reglimin normalde 2. günü hamile olduğum icin olmadım tabiki ama hafif ağrılarım var normalmi acaba
Normal normal benim hala inanılmaz kasık ağrım var. Doktor şey demişti sonuç olarak yıllardır regl oluyordun vücüdün düzeni değişti şuanda ilk 3 ay kasık ağrıların olacak demişti hiç kötü düşünme
Bizde şuan tam 4 haftalık olduk
progestan fitil verdi kuzum ama bu fitil hem normalde iciliyormusKendini yorma olabildiğince uzan dinlen. Sürekli gittiğin bir doktorun varsa mutlaka durumu söyle belki fitil vs önerir en azından için rahat eder.
Evet bende fitil olarak kullanıyorum onu. Hiçbir zararı yan etkisi yokmuş. Bu fitili sağlık ocağına yazdırabilirsin parayla almak yerine haberin olsunprogestan fitil verdi kuzum ama bu fitil hem normalde iciliyormus
ay süpersinEvet bende fitil olarak kullanıyorum onu. Hiçbir zararı yan etkisi yokmuş. Bu fitili sağlık ocağına yazdırabilirsin parayla almak yerine haberin olsun
Ediyorum tabiay süpersinbende ilk fitilimi dün gece yaptım simdide göbekten oksapar iğnemi. bayağı morartıyor cuma günü kese icin gideceğiz kuzum dua et bana sen ne durumdasın
kaç haftalık oldunuz siz :) kalp atışını dinlediniz miEdiyorum tabivalla bişey yok bende bekliyorum pazartesi günü doktora gitmeyi doktorda görünce hamile olduğumu anlıyorum yoksa modum düşüyor