• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyiiiiiiiimmmm :)))))

tebrikler :49:
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah :emir_bebek:

arkadaslar ben yeni katildim araniza cok cok cok mutluyum bu ne guzel duyguymus ya heycandan gunlerim gecmiyo :D siz kac haftalik hamissiniz bide hamileliginiz nasil geciyor

sohbetinize de doyum olmuyor :) ayy kimse yok mu kizlar burada ?

ya ben nedense hıc heyecanlı degılım 5 haftalık hamıleyım. daha beta hcg yaptırmadım
canım huzur veren sporlardan yapmak ıstıyor :( plates yoga falan..
calışan anne sendromu sanırım..
cok heyecanlanmak ıstıyorum ama heyecanlanmak ıcın fazla yorgunum sanırım
:51:

bir yıldır çocuk bekliyorum olmaması içinn hiç bir problem yok.. tek broblem kafama çok taktığım.. artık aklmdan atacam bi üç ay çocuk düşünmeyecem deyip kendimi platese verdiğim ay üç gün adet gecikmem oldu amaaan istemiyorum ki dedim kendi kendime normalde olsa tesst için titreye titreye girişirdim işe ama bu sefer gayet soğuk kanlılıkla bir test yaptım platesime rahat devam etmek adına testin ilk çiziği göründü ikinciyi beklemedim iki dakka sonra döndüğümde oda görünüyordu gözüme inanamamıştım komşuya gösterdim oda gördüğünü söyledi mutluluktan uçmak üzereydim ama nedense inanmıyordum kalp atışını duyunca içim rahatlayacaktı kaynanam müjdeyi herkese vermişti bile.. doktora gittiim kis görünüyor ama çocuk yok dedi iki gün üç ün derken hala görünmedi:43: doktor boş gebelik kürtaj deyince dünyam başma yıkıldı:43: on gün daha beklemek istedim görünür diye bir ben bilirim on gün boyunca neler yaşadığımı:5: ama sonuç yine hüsran olmuştu beş gün oldu kürtaj olalı ama korunmayı hiç düşünmüyorum kızllar:14:

yaaa çok geçmiş olsun allah tekrar nasip etsin inşlh hiç üzülmeyin

Bende hamileyim bugün kesin olarak öğrendik cok erken öğrendik iki haftalıkmis ikinci geliyor kızım 23 aylik pek istemiyordum öğrenince üzüldüm ama şimdi alıştım ins iyi bı hamilelik gelicirirm cok zor günler beni bekliyor

Bende hamileyim bugün kesin olarak öğrendik cok erken öğrendik iki haftalıkmis ikinci geliyor kızım 23 aylik pek istemiyordum öğrenince üzüldüm ama şimdi alıştım ins iyi bı hamilelik gelicirirm cok zor günler beni bekliyor

boşver bence cok ıyı olmus arka arkaya bı avazda buyurler. Allah gönlune gore hayırlı evlatlar olmalarını nasıp etsın.

boşver bence cok ıyı olmus arka arkaya bı avazda buyurler. Allah gönlune gore hayırlı evlatlar olmalarını nasıp etsın.

Âmin hepimizinkini ins Allah HAYIRLI evlat etsin bizle bağışlanın anlayamadığım adetim gecerli alti gun oldu ama iki haftalık dediler dört haftayı gecmis olması lazımdı bı kac gun sonra yeniden kan degeri baktirmam gerekiyor ins bı problem olmaz

Âmin hepimizinkini ins Allah HAYIRLI evlat etsin bizle bağışlanın anlayamadığım adetim gecerli alti gun oldu ama iki haftalık dediler dört haftayı gecmis olması lazımdı bı kac gun sonra yeniden kan degeri baktirmam gerekiyor ins bı problem olmaz

yumurtlama gununden ıtıbaren 2 hafta olmustur oondan ole demıslerdır canım. skıntı oldugunu sanmıyorum

ya ben nedense hıc heyecanlı degılım 5 haftalık hamıleyım. daha beta hcg yaptırmadım
canım huzur veren sporlardan yapmak ıstıyor :( plates yoga falan..
calışan anne sendromu sanırım..
cok heyecanlanmak ıstıyorum ama heyecanlanmak ıcın fazla yorgunum sanırım
:51:

e bende bes haftalikken bise hissetmiyodum aslinda simdide yani annelik duygusuna henuz girmis degilim ama onun minacik ellerini minacik ayaklarini kucucuk bedenini dusununce heycandan icim icime sigmiyor :D yeni bir kisi evin icinde yeni bir ses :)

Ben yine kan testi yaptırdım Perşembe gunu sonuclarımı alıcam geç döllenme durumu kafamı karıştırıyor hamilemiyim değilmiyim anlayamadım gitti

Back