• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyiiiiiiiimmmm :)))))

cadikiz34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
16
0
16
İstanbul
hanımlar haberi bugün aldım değerim 892,3 çıktı daha çok küçükmüş öyle dedi doktorum. ayyy çok mutluyum ya rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah :) arkadaşlar dua edin bana bol bol :)

hanımlar haberi bugün aldım değerim 892,3 çıktı daha çok küçükmüş öyle dedi doktorum. ayyy çok mutluyum ya rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah :) arkadaşlar dua edin bana bol bol :)

canım allah kucağın alamayı nasip etsin darısı benim ve tüm istryanlere. :nazar: :nazar: :emir_bebek:

Gözünaydın cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağında almayı nasip eder inş. Kaç haftalık benim değer 0.5 çıktı. Referans aralığı 0.0- 5.0

Referans aralıkları kaç olduğu halde senin değer o çıktı. Sanırım referans aralıklarına göre değişiyor hcg değerleri. Çünkü bnm kağıtta aralıklar öyle yazıyor. 0.0 - 5.0

merhaba hanımlar

ben de bugun doktora gıttım ama nedense bagrıma bır dana oturdu kalkmıyor.kötu bırsey demedı ama ne kan tahlılı yaptı ne bısey.. 15 gun snra yıne gel dedı..
boş boş gıdıp napayım kı..taramalı tufek gıbı konusup gerı gonderdı hıcbısey soramadan döndum eve aglayarak.
hormonal dengesızlık sanırım..

ödem sorunum var..ınternette ıcmeyın odem sökturucu dıyordu ama ben yıne de ıctım ..cok fenayım 2 haftada 4 kg aldım bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu!

çok mu kotu bırsey yaptım kızlar?

ne dersiniz?

bu arada herkesın hamileliği hayırlı olsun.
Allah nasip etsin de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar

yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı hep takip ettim ama artık benimde sorularım var.. aranıza yeni katıldım.. bende çoğunuz gibi hamile kalmak isteyenlerdenim allah anne baba duygusundan hiç kimseyi mahrum bırakmasn herkese yaşatsın o mutluluğu
:12:

bir yıldır çocuk bekliyorum olmaması içinn hiç bir problem yok.. tek broblem kafama çok taktığım.. artık aklmdan atacam bi üç ay çocuk düşünmeyecem deyip kendimi platese verdiğim ay üç gün adet gecikmem oldu amaaan istemiyorum ki dedim kendi kendime normalde olsa tesst için titreye titreye girişirdim işe ama bu sefer gayet soğuk kanlılıkla bir test yaptım platesime rahat devam etmek adına testin ilk çiziği göründü ikinciyi beklemedim iki dakka sonra döndüğümde oda görünüyordu gözüme inanamamıştım komşuya gösterdim oda gördüğünü söyledi mutluluktan uçmak üzereydim ama nedense inanmıyordum kalp atışını duyunca içim rahatlayacaktı kaynanam müjdeyi herkese vermişti bile.. doktora gittiim kis görünüyor ama çocuk yok dedi iki gün üç ün derken hala görünmedi:43: doktor boş gebelik kürtaj deyince dünyam başma yıkıldı:43: on gün daha beklemek istedim görünür diye bir ben bilirim on gün boyunca neler yaşadığımı:5: ama sonuç yine hüsran olmuştu beş gün oldu kürtaj olalı ama korunmayı hiç düşünmüyorum kızllar:14:

yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı hep takip ettim ama artık benimde sorularım var.. aranıza yeni katıldım.. bende çoğunuz gibi hamile kalmak isteyenlerdenim allah anne baba duygusundan hiç kimseyi mahrum bırakmasn herkese yaşatsın o mutluluğu
:12:

ben de katılıyorum bu dileklere,amin...

doktor 3,5- 4 haftalık dedi 10 gün sonra tekrar gidicem ultrasyonda bakacak bakalım inşallah o gün görürüz bebeğimizi :) ayrıca iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

bir yıldır çocuk bekliyorum olmaması içinn hiç bir problem yok.. tek broblem kafama çok taktığım.. artık aklmdan atacam bi üç ay çocuk düşünmeyecem deyip kendimi platese verdiğim ay üç gün adet gecikmem oldu amaaan istemiyorum ki dedim kendi kendime normalde olsa tesst için titreye titreye girişirdim işe ama bu sefer gayet soğuk kanlılıkla bir test yaptım platesime rahat devam etmek adına testin ilk çiziği göründü ikinciyi beklemedim iki dakka sonra döndüğümde oda görünüyordu gözüme inanamamıştım komşuya gösterdim oda gördüğünü söyledi mutluluktan uçmak üzereydim ama nedense inanmıyordum kalp atışını duyunca içim rahatlayacaktı kaynanam müjdeyi herkese vermişti bile.. doktora gittiim kis görünüyor ama çocuk yok dedi iki gün üç ün derken hala görünmedi:43: doktor boş gebelik kürtaj deyince dünyam başma yıkıldı:43: on gün daha beklemek istedim görünür diye bir ben bilirim on gün boyunca neler yaşadığımı:5: ama sonuç yine hüsran olmuştu beş gün oldu kürtaj olalı ama korunmayı hiç düşünmüyorum kızllar:14:

çok geçmiş olsun canım. seni çok iyi anlıyorum :(( bende bebeğimin varlığına 12 gün sevinebildim. sonrasında düşük yaptım ve kürtajla aldılar.. üzülme rabbim inşallah tez zamanda yine nasip eder. benimde 6 gün sonra 1 ay olacak. 1 ayı tamamlayım korunmayı bende düşünmüyorum...

Allah yardımcın olsun canım benim.. çok üzüldüm gerçekten. ama merak etme istediğin şey olmadıysa ya daha iyi olacaktır ya da senin için hayırlı zaman değildir.
durumundan haberdar et dua edeceğim hepimiz için Allah büyüktür.

Allah anali babali buyutsun hayirli olsun kardesim :) insallah saglikla kucmiza aldigimiz gunleride goruruz :)

Back