• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileydim bebegimi kaybettim hala acimi dindiremedim

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
10 haftalik hamileydim ama 8 haftalik iken bebegimin ölmesi 2 hafta boyunca karnimda ölü olmasi hersey normaldi aslinda ama noldu anlayamadik doktora gittigimizde bebegimiz kalbini duymak icin gittik kontrolumde ögrendigimde cok aci vericiydi artik canli degildi kalbinin sesini duyamadik ölüydü ultrasonda bile soluk gözükmesine bile mahvetti cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldim 1 gün beklettim belki kalbi atar geri döner diye umdum ama maalesef olmadi ameliyata aldilar beni 4 gündür acimi dindiremiyorum hele kalbimin acisi cok kötü! Üzüldükce karnima feci agrilar giriyor aciyi ikiye katliyor üzülmemem gerekiyor ama yapamiyorum kendimi yalniz hissediyorum bebegime kavusamadim cennete gitti benim yavrumun karnimin boslugu bebegimin olmamasi gittigi ögrenmek bile hala dindiremedim aci cekiyorum kimseyle ne konusmak istiyorum ne birsey ortada görünmek istemiyorum sanki bütün gün uyuyupta hic uyanmak istemiyorum uyansam bunu rüya olmasini dilerdim..

(Bugun kadin doguma gittim dr bana korunmasiz iliskiye girersem hizli bir sekilde hamile kalabilirsiniz rahim sandigimdan hizli toparlandi dedi 5 gün oldu kürtaj olali ama biz bebek istemekten vazgectik 1 -3 sene kadar kocamla birbirimize ilgilenmeye seyahate cikmaya karar verdik tekrar bu aciyi yasamaktan korktugumuz icin henuz tam olarak atlatamadik artik bundan sonra 2 ayda bir kere kadin dogum doktora cikiyorum ilerde ne zaman karar verebilecegimiz belli olmadigindan ne olur ne olmaz diye 2 ayda 1 kere düzenli kadin doguma cikmak zorundayim ilerde bebek düsünüyorsam diye dr bize kontrole 2 ayda 1 kere olarak düzenlendi)

Son düzenleme:
10 haftalik hamileydim ama 8 haftalik iken bebegimin ölmesi 2 hafta boyunca karnimda ölü olmasi hersey normaldi aslinda ama noldu anlayamadik doktora gittigimizde bebegimiz kalbini duymak icin gittik kontrolumde ögrendigimde cok aci vericiydi artik canli degildi kalbinin sesini duyamadik ölüydü ultrasonda bile soluk gözükmesine bile mahvetti cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldim 1 gün beklettim belki kalbi atar geri döner diye umdum ama maalesef olmadi ameliyata aldilar beni 4 gündür acimi dindiremiyorum hele kalbimin acisi cok kötü! Üzüldükce karnima feci agrilar giriyor aciyi ikiye katliyor üzülmemem gerekiyor ama yapamiyorum kendimi yalniz hissediyorum bebegime kavusamadim cennete gitti benim yavrumun karnimin boslugu bebegimin olmamasi gittigi ögrenmek bile hala dindiremedim aci cekiyorum kimseyle ne konusmak istiyorum ne birsey ortada görünmek istemiyorum sanki bütün gün uyuyupta hic uyanmak istemiyorum uyansam bunu rüya olmasini dilerdim..
Seni çok iyi anlıyorum canm. Allahım yardm ediyor zamanla unutuyorsun ilk 3 r4 gün ben hep aglamistm 2 hafta yüzüm hc gülmedo isyan etmedm ama çok üzülmüştm. Geçiyor Rabbim sabır veriyor bak yeniden hamileym sende hemen hamile kalirsinda inslh unutursun acini :(

Basin sagolsun canim ilk gebeligin miydi? Ayni seyi yasadim birkac ay once neler hissettigini cok iyi anliyorum geciyor inan ama epey uzun suruyor ben destek almistim epey surmustu... simdi tekrar hamileyim
Bu kez de dusuk riskim var kaygimi tahmin edemezsin ya aynisini yasarsam diye korkumdan... rabbim insallah tez zamanda bebeklerimize kavusturur bizi

Seni çok iyi anlıyorum canm. Allahım yardm ediyor zamanla unutuyorsun ilk 3 r4 gün ben hep aglamistm 2 hafta yüzüm hc gülmedo isyan etmedm ama çok üzülmüştm. Geçiyor Rabbim sabır veriyor bak yeniden hamileym sende hemen hamile kalirsinda inslh unutursun acini :KK43:
Bebegini kaybettikten sonra kac ay icinde hamile kaldin? Yeni bebegin geldiğinde acisini hafifletebildin mi? Cok kötü Allah kimseye göstermesin

I
Basin sagolsun canim ilk gebeligin miydi? Ayni seyi yasadim birkac ay once neler hissettigini cok iyi anliyorum geciyor inan ama epey uzun suruyor ben destek almistim epey surmustu... simdi tekrar hamileyim
Bu kez de dusuk riskim var kaygimi tahmin edemezsin ya aynisini yasarsam diye korkumdan... rabbim insallah tez zamanda bebeklerimize kavusturur bizi
Ilk gebeligimdi hersey normal gidiyorken hersey yolundayken birden durup dururken gitti anlayamadik karnimda agri falan yoktu, kac ay icinde hamile kaldin? :( Allah hepimize saglikli kosul kucagimiza kavustursun

Canim bende pco var hamile kalamam normalde doktorum iki ay korun ucuncu adeti gormeden hamile kalirsin dedi benim iki adet 3 ayda anca oldu ama dedigi gibi ikinci adetten sonra korunmayi biraktim hemen o ay hamile kaldim. Dedigim gibi sorunlu geciyor biraz 2 gunde bir acildeyim ama insallah hayirlisiyla kavusurum bu dfa.

Yalniz tatlim kesinlikle trombofili paneli yaptir doktor bana gerek yok demisti ben yine de yaptirdim heterozigot cikti simdi her gun kendime igne vuruyorum benimde hic bir sorun yoktu gule oynaya kontrole gitmistim ki kalbinin durdugunu ogrndik
I

Ilk gebeligimdi hersey normal gidiyorken hersey yolundayken birden durup dururken gitti anlayamadik karnimda agri falan yoktu, kac ay icinde hamile kaldin? :KK43: Allah hepimize saglikli kosul kucagimiza kavustursun

Bebegini kaybettikten sonra kac ay icinde hamile kaldin? Yeni bebegin geldiğinde acisini hafifletebildin mi? Cok kötü Allah kimseye göstermesin
4 ay sonra kaldım canm bn atlatmistm zatn 2 ay sonra üzüntüyü hamile kalınca da o kadar sevindim ki anlatamam bu bnm 3.gebeligim ilk 2 si düstü bundada çok heveslenmiyorum inan ki insanın başına herşey geliyor .. hersy Rabbim den eğer dogsaydi sağlıksız olacaktı ve Rabbim bunu sna göstermek istemedi bu şekilde dusun atlatacaksin inslh..

Canim bende pco var hamile kalamam normalde doktorum iki ay korun ucuncu adeti gormeden hamile kalirsin dedi benim iki adet 3 ayda anca oldu ama dedigi gibi ikinci adetten sonra korunmayi biraktim hemen o ay hamile kaldim. Dedigim gibi sorunlu geciyor biraz 2 gunde bir acildeyim ama insallah hayirlisiyla kavusurum bu dfa.

Yalniz tatlim kesinlikle trombofili paneli yaptir doktor bana gerek yok demisti ben yine de yaptirdim heterozigot cikti simdi her gun kendime igne vuruyorum benimde hic bir sorun yoktu gule oynaya kontrole gitmistim ki kalbinin durdugunu ogrndik
Bebegimin bir hastaligi vardi dr demisti biz Almanyada yaşıyoruz ilk gebeliginde % 70lerin gebeleride bebeklerin ölümle yüzlesiyorlar benimkine baktirdim hic bir problemim yoktu belki hayirlisi Allah aldi bebegimizden bir bildigi vardi sanirsam yoksa benimde herseyim normal baktirdim tek bebegimin rahatsizliklari vardi yasim 23 , erken diye mi bizden aldilar bilmiyorum cok istedik umarim bir dahakine cocugum geri gelir bu sefer güclü saglikli gelecegine inanmak istiyorum rüyama bile girmisti kumral saclariyla mavi gözleri ile tek burunu ayni babasina benzemisti benimle konusmadi hic rüyamda bize üzülüo gitti hep erkek olcagi hissediyordum karnimda rüyama girdigi bile erkekti bilemiyorum kendisini mi gördüm insallah Rabbim geri getirir cocugumu cennete bekledigi umuyorum ama elimde degil üzüntümden kahroluyorum

4 ay sonra kaldım canm bn atlatmistm zatn 2 ay sonra üzüntüyü hamile kalınca da o kadar sevindim ki anlatamam bu bnm 3.gebeligim ilk 2 si düstü bundada çok heveslenmiyorum inan ki insanın başına herşey geliyor .. hersy Rabbim den eğer dogsaydi sağlıksız olacaktı ve Rabbim bunu sna göstermek istemedi bu şekilde dusun atlatacaksin inslh..
Insallah rüyama bile giriyor bebegimin konusmuyor üzülüyor bize bakiyor

Aslinda 8 haftalik bebek bir bebek haline gelemedigi icin kalbi duruyor.O kadar kendini yıpratmaya gerek yok.Bu tamamen fizyolojik bir olusamama hali.Benim de 9 haftalikken kalbi durmuştu elbette kadınız ve üzülüyoruz ama simdi 2.doguma 2 ay kaldı.Hayırlısı ise hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat verir Allah.Kendini üzmeyi birak artik dogup da ölse veya sağlıksiz olsa cok kotu olurdu böyle düşün arkadas

Aslinda 8 haftalik bebek bir bebek haline gelemedigi icin kalbi duruyor.O kadar kendini yıpratmaya gerek yok.Bu tamamen fizyolojik bir olusamama hali.Benim de 9 haftalikken kalbi durmuştu elbette kadınız ve üzülüyoruz ama simdi 2.doguma 2 ay kaldı.Hayırlısı ise hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat verir Allah.Kendini üzmeyi birak artik dogup da ölse veya sağlıksiz olsa cok kotu olurdu böyle düşün arkadas
Haklisin bugun kadin doguma gittim 5 gün oldu kürtaj olali fakat doktor bana siz korunmasiz iliskiye girerseniz yine hizli hamile kalabilirsin rahim hizli toparlandi dedi ne kadar güzel haber olsada biz bebek istemekten vazgectik 1 ve 3 sene kadar istemiyoruz tekrar bu acisi yasamaktan korktugumuz icin kendimizi henüz atlatamadik, kocamla beraber vakit gecirmeye seyahet etmeye karar verdik, Allah herkese bebekleri kavustursun saglikli güclü olsunlar gerisi önemli degil

Haklisin bugun kadin doguma gittim 5 gün oldu kürtaj olali fakat doktor bana siz korunmasiz iliskiye girerseniz yine hizli hamile kalabilirsin rahim hizli toparlandi dedi ne kadar güzel haber olsada biz bebek istemekten vazgectik 1 ve 3 sene kadar istemiyoruz tekrar bu acisi yasamaktan korktugumuz icin kendimizi henüz atlatamadik, kocamla beraber vakit gecirmeye seyahet etmeye karar verdik, Allah herkese bebekleri kavustursun saglikli güclü olsunlar gerisi önemli degil

Bende 9 subatta 12 haftalik bebegimi kaybettim seni cok iyi anliyorum tarifi yok bunu Rabbim kimseye yasatmasin ama bu sekilde yaparak kendini sakin yipratma elbette uzuluyoruz elden bisi gelmiyor bizlerin cani sagolsun yeniden olur giden yavrularimiz bizi cennetin kapisinda beklicek insallah bende erkek hissediyordum artik son donemlerde kaybettikten sonra ruyamda erkek cocugu gordum Rabbim saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin bizlere bir daha bu aciyi yasatmasi insallah

Canım acını anlıyorum çünkü bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ama bu yaşlı kadın tavsiyesi bana düşükten sonra 1 yıl araya girmesin dedi sonra olmuyor veya daha geç oluyor dedi sen 1 ve 3 yıl arası demişsin o kdr ara vermemeni tavsiye ederim canım , bnde acımı daha dindiremedim ama onu duyunca 6 ay sonra faln korunmayı bırakmayı düşünüyorum

10 haftalikken kurtaj olmuştum ben de.. o kadar cok agladim ki.. daha gencsiniz bir daha cocugunuz olur diyenleri görmek bile istemiyordum ben çocuğum olmazsa diye ağlamıyordum ki ilk gebeligim bir ay boyunca bebegin hayaliyle yasiyorsun sonra kaybediyorsun :(.. eşimin destegi olmasa atlatamazdim kesinlikle Allah ondan bin kere razi olsun.. 3 ay korunduk rahmin kendini toplamasi icin tur gezisine katıldık. Atladik arabimiza gezdik. Ne zaman duygusallassam hemen güldürdü beni eşim. Vee elhamdullilah şimdi tekrar hamileyim. ben yeniden gebe kalmasam o travmayi atlatamazdim. Ama sen kendini daha iyi bilirsin. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.. senin moralin herseyden önemli

Acini ne sryahat ne de esin dindirebilir. Acini bastiracak tek sey yeni bir brbek. Sadece o teselli olur erteleme bu isi. Biran once hanile kalmaya calis. Veren de Allah alanda. Vardir bir hayir bunda da uzulme.

Canım acını anlıyorum çünkü bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ama bu yaşlı kadın tavsiyesi bana düşükten sonra 1 yıl araya girmesin dedi sonra olmuyor veya daha geç oluyor dedi sen 1 ve 3 yıl arası demişsin o kdr ara vermemeni tavsiye ederim canım , bnde acımı daha dindiremedim ama onu duyunca 6 ay sonra faln korunmayı bırakmayı düşünüyorum
1-3 yil arasi cocuk düsünmüyoruz tekrar basima ayni seyi gelmekten korktugumuz icin kürtaj olmanin ameliyati beni mahvetti hep kendimi kocami sucladim depresyondaydim ama artik iyiyim tekrar düsünüyoruz ama acele etmemeye karar verdik yine de düzenli 2 ayda bir kadin dogum doktora cikiyorum, yasim 23 esiminde 24, vaktimiz var ama tam acele etmiyoruz benim bünyem cok zayif hizli hamile kalabilsemde bile gene düsük yapmamdan korkuyorum benim guatr hizli calistigindan zayifim

Acini ne sryahat ne de esin dindirebilir. Acini bastiracak tek sey yeni bir bebek. Sadece o teselli olur erteleme bu isi. Biran once hanile kalmaya calis. Veren de Allah alanda. Vardir bir hayir bunda da uzulme.
1 yil arayla hamile kalamam yeni bebekte bizde isteriz ama acele etmiyoruz tekrar ayni seyi basimiza gelmekten korkuyoruz

10 haftalikken kurtaj olmuştum ben de.. o kadar cok agladim ki.. daha gencsiniz bir daha cocugunuz olur diyenleri görmek bile istemiyordum ben çocuğum olmazsa diye ağlamıyordum ki ilk gebeligim bir ay boyunca bebegin hayaliyle yasiyorsun sonra kaybediyorsun :KK43:.. eşimin destegi olmasa atlatamazdim kesinlikle Allah ondan bin kere razi olsun.. 3 ay korunduk rahmin kendini toplamasi icin tur gezisine katıldık. Atladik arabimiza gezdik. Ne zaman duygusallassam hemen güldürdü beni eşim. Vee elhamdullilah şimdi tekrar hamileyim. ben yeniden gebe kalmasam o travmayi atlatamazdim. Ama sen kendini daha iyi bilirsin. Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.. senin moralin herseyden önemli
Banada öyle diyorlardi daha yasiniz cok genc yine hamile kalirsin bilmem ne varya bende görmek istemiyordum o hayali yaşıyorsun hamile olmanin fedakarligi vardi yemek olsun hersey olsun dikkat ediyorsun ondan sonra bebek niye kaybetti bunca zamani boşa mi yoksa niye hakkettim bunu der gibi düsüncelere kapiliyor insan bunu kimse anlamiyor benimde esim sayesinden depresyondan daha cabuk ciktim

Back
X