- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
10 haftalik hamileydim ama 8 haftalik iken bebegimin ölmesi 2 hafta boyunca karnimda ölü olmasi hersey normaldi aslinda ama noldu anlayamadik doktora gittigimizde bebegimiz kalbini duymak icin gittik kontrolumde ögrendigimde cok aci vericiydi artik canli degildi kalbinin sesini duyamadik ölüydü ultrasonda bile soluk gözükmesine bile mahvetti cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldim 1 gün beklettim belki kalbi atar geri döner diye umdum ama maalesef olmadi ameliyata aldilar beni 4 gündür acimi dindiremiyorum hele kalbimin acisi cok kötü! Üzüldükce karnima feci agrilar giriyor aciyi ikiye katliyor üzülmemem gerekiyor ama yapamiyorum kendimi yalniz hissediyorum bebegime kavusamadim cennete gitti benim yavrumun karnimin boslugu bebegimin olmamasi gittigi ögrenmek bile hala dindiremedim aci cekiyorum kimseyle ne konusmak istiyorum ne birsey ortada görünmek istemiyorum sanki bütün gün uyuyupta hic uyanmak istemiyorum uyansam bunu rüya olmasini dilerdim..
(Bugun kadin doguma gittim dr bana korunmasiz iliskiye girersem hizli bir sekilde hamile kalabilirsiniz rahim sandigimdan hizli toparlandi dedi 5 gün oldu kürtaj olali ama biz bebek istemekten vazgectik 1 -3 sene kadar kocamla birbirimize ilgilenmeye seyahate cikmaya karar verdik tekrar bu aciyi yasamaktan korktugumuz icin henuz tam olarak atlatamadik artik bundan sonra 2 ayda bir kere kadin dogum doktora cikiyorum ilerde ne zaman karar verebilecegimiz belli olmadigindan ne olur ne olmaz diye 2 ayda 1 kere düzenli kadin doguma cikmak zorundayim ilerde bebek düsünüyorsam diye dr bize kontrole 2 ayda 1 kere olarak düzenlendi)
(Bugun kadin doguma gittim dr bana korunmasiz iliskiye girersem hizli bir sekilde hamile kalabilirsiniz rahim sandigimdan hizli toparlandi dedi 5 gün oldu kürtaj olali ama biz bebek istemekten vazgectik 1 -3 sene kadar kocamla birbirimize ilgilenmeye seyahate cikmaya karar verdik tekrar bu aciyi yasamaktan korktugumuz icin henuz tam olarak atlatamadik artik bundan sonra 2 ayda bir kere kadin dogum doktora cikiyorum ilerde ne zaman karar verebilecegimiz belli olmadigindan ne olur ne olmaz diye 2 ayda 1 kere düzenli kadin doguma cikmak zorundayim ilerde bebek düsünüyorsam diye dr bize kontrole 2 ayda 1 kere olarak düzenlendi)
Son düzenleme: