M minikkusm bir sen bir ben birde bebek :) Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 57 11 13 36 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #21 askksensin .!.: sen yinede dene canım ama negatif cıkarsa üzülme bi de kan tahlili yaptır bence cünkü onda kesin net cıkıyor tatlım. testide dediğin gibi sabah ilk idrarınla yap. ins hamilesindir canım benim haberini bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... Yüce Rabbim hepimize verr insallah 3 senedr bekliyorm ben bu haberi sizin dualariniz sayesinde bebisim gelir insallah
askksensin .!.: sen yinede dene canım ama negatif cıkarsa üzülme bi de kan tahlili yaptır bence cünkü onda kesin net cıkıyor tatlım. testide dediğin gibi sabah ilk idrarınla yap. ins hamilesindir canım benim haberini bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... Yüce Rabbim hepimize verr insallah 3 senedr bekliyorm ben bu haberi sizin dualariniz sayesinde bebisim gelir insallah
M minikkusm bir sen bir ben birde bebek :) Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 57 11 13 36 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #22 azerikizi91 .!.: Bacim en erken idrar testi adete 5 gun kala ogreniliyor... Ornek ben... Yumurtlama zamanindan eminsen yumurtlama gununden sonra 9 gun gecmesi gerekiyor... Benim yaptigim idrar testide normaldi erken testlerden degildi yani... Ons. Bebegin seninledir ♥♥♥ Genişletmek için tıkla... Hadi hayirlisi sabahi nasil beklicm ben simdi
azerikizi91 .!.: Bacim en erken idrar testi adete 5 gun kala ogreniliyor... Ornek ben... Yumurtlama zamanindan eminsen yumurtlama gununden sonra 9 gun gecmesi gerekiyor... Benim yaptigim idrar testide normaldi erken testlerden degildi yani... Ons. Bebegin seninledir ♥♥♥ Genişletmek için tıkla... Hadi hayirlisi sabahi nasil beklicm ben simdi
askksensin Aşk'ın En Güzel Halisin Sevdiceğim <3 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 56 8 28 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #23 minikkusm .!.: Yüce Rabbim hepimize verr insallah 3 senedr bekliyorm ben bu haberi sizin dualariniz sayesinde bebisim gelir insallah Genişletmek için tıkla... amin canım ins dualarımız seninle :* Allah zamanı gelince hepimize nasip eder ins..
minikkusm .!.: Yüce Rabbim hepimize verr insallah 3 senedr bekliyorm ben bu haberi sizin dualariniz sayesinde bebisim gelir insallah Genişletmek için tıkla... amin canım ins dualarımız seninle :* Allah zamanı gelince hepimize nasip eder ins..
M minikkusm bir sen bir ben birde bebek :) Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 57 11 13 36 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #24 askksensin .!.: amin canım ins dualarımız seninle :* Allah zamanı gelince hepimize nasip eder ins.. Genişletmek için tıkla... Bu gece sabah olmaaaaazzzzz sizede aksam yazabilcm ancak esimn teldn giriyorm nete insallah aksam güzel haberlr verirm
askksensin .!.: amin canım ins dualarımız seninle :* Allah zamanı gelince hepimize nasip eder ins.. Genişletmek için tıkla... Bu gece sabah olmaaaaazzzzz sizede aksam yazabilcm ancak esimn teldn giriyorm nete insallah aksam güzel haberlr verirm
azerikizi91 ... Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2013 4.638 3.858 448 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #25 Hadi ins. Bacim...♥♥♥ Ins. Melegin seninledir...
askksensin Aşk'ın En Güzel Halisin Sevdiceğim <3 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 56 8 28 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #26 minikkusm .!.: Bu gece sabah olmaaaaazzzzz sizede aksam yazabilcm ancak esimn teldn giriyorm nete insallah aksam güzel haberlr verirm Genişletmek için tıkla... pozitif haberini bekliyoruz tatlıımm :)
minikkusm .!.: Bu gece sabah olmaaaaazzzzz sizede aksam yazabilcm ancak esimn teldn giriyorm nete insallah aksam güzel haberlr verirm Genişletmek için tıkla... pozitif haberini bekliyoruz tatlıımm :)
M minikkusm bir sen bir ben birde bebek :) Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 57 11 13 36 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #27 Bu sabah test yaptm malesef negatif yanlis alarm
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #28 minikkusm .!.: Bu sabah test yaptm malesef negatif yanlis alarm Genişletmek için tıkla... Aynısı bende oldu napalım kısmet değilmiş
minikkusm .!.: Bu sabah test yaptm malesef negatif yanlis alarm Genişletmek için tıkla... Aynısı bende oldu napalım kısmet değilmiş
M minikkusm bir sen bir ben birde bebek :) Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 57 11 13 36 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #29 Visneli_Turtam .!.: Aynısı bende oldu napalım kısmet değilmiş Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsn daha adt olmadm ama bugün günümdü olmadi
Visneli_Turtam .!.: Aynısı bende oldu napalım kısmet değilmiş Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsn daha adt olmadm ama bugün günümdü olmadi
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #30 minikkusm .!.: Hayirlisi olsn daha adt olmadm ama bugün günümdü olmadi Genişletmek için tıkla... Cnm adet olmayinca hep ümit vardır benimde 3 gün kaldı :/
minikkusm .!.: Hayirlisi olsn daha adt olmadm ama bugün günümdü olmadi Genişletmek için tıkla... Cnm adet olmayinca hep ümit vardır benimde 3 gün kaldı :/
askksensin Aşk'ın En Güzel Halisin Sevdiceğim <3 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2014 56 8 28 25 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #31 minikkusm .!.: Bu sabah test yaptm malesef negatif yanlis alarm Genişletmek için tıkla... hadi yaa neyse canım üzülme hayırlısıyla olur ins
minikkusm .!.: Bu sabah test yaptm malesef negatif yanlis alarm Genişletmek için tıkla... hadi yaa neyse canım üzülme hayırlısıyla olur ins
M minikkusm bir sen bir ben birde bebek :) Kayıtlı Üye 19 Ekim 2014 57 11 13 36 25 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi minikkusm #32 askksensin .!.: hadi yaa neyse canım üzülme hayırlısıyla olur ins Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun ...
askksensin .!.: hadi yaa neyse canım üzülme hayırlısıyla olur ins Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun ...