Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdan bu yana,ilk defa ovulasyon testi ile denedik iyi ki var o test🥰
Canım yarın bende alıcam ovulasyon testi🥰🥰hangi marka kullandın hayırlı olsun bu arada🥰Allah bana da nasip eder bu ay inşallah. Bugün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim de açık denemelere devam

Yazdan bu yana,ilk defa ovulasyon testi ile denedik iyi ki var o test🥰
Öncelikle Hayırlı olsun, ben de yaklaşık iki senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanım. Perşembe hsg çektireceğim, ama sonrasında yumurtlama takibi ya da ovülasyon testi düşünüyorum.
Gerçekten işe yarıyor mu ovülasyon testleri?Yani yumurtanın çatladığını vs gösterebiliyor mu?

Canım yarın bende alıcam ovulasyon testi🥰🥰hangi marka kullandın hayırlı olsun bu arada🥰Allah bana da nasip eder bu ay inşallah. Bugün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim de açık denemelere devam
Trioitlerine baktırdın mııı benim haşimato çıktı o önemliymiş bu dönemde..Allah hepimize nasip etsin inşallah..miratech kullandım🥰

Öncelikle Hayırlı olsun, ben de yaklaşık iki senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanlardanım. Perşembe hsg çektireceğim, ama sonrasında yumurtlama takibi ya da ovülasyon testi düşünüyorum.
Gerçekten işe yarıyor mu ovülasyon testleri?Yani yumurtanın çatladığını vs gösterebiliyor mu?
Kesinlikle..kesin kullanın ve hep aynı saatte yapın testleri atmayın bi öncki güne göre anlarsınız

Tebrikler hamilesin. Bende bu markayı kullanmıştım en son hamileliğimde benim çizgi de aynıydı.

Back