• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyimmmmmm???????????

walla sık idrara giden bi tip değilim ben zaten. hörgüç var bende resmen.3 litre su içip 3 sefer tuvalate giden bi insanım.çay falanda var tabi artıdan.ama akşamları sık gider oldum.oda size göre sık değildir yani :) ilk hamileliğimde tam adet günümde betahcg 58 di. o yüzden erken yaptırınca çıkmıyor ordan biliyorum. bayram girecek araya diye acele ediyorum. yoksa bekleyeceğimde adetimin geçmesini de bekleyemiyorum. üfff ya belirtiler tamam da yine fos çıkacak galiba.halbuki kendimi hamile gibi hissediyorum ilk defa.adetim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı bakalım gelecekse 25i sabah gelir kesin.
herkese çok teşekkür ederim çok sağalun destekleriniz için.cuma günü haber veririm merak eden herkese.

Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir:)

inşallah hamılesındır ama daha varmıs adet olmana fazla kendını kaptırma lutfen uzulebılırsın sonra.. inş olmassında testte cıft cızgıyı gorursun..
bende 3 gundur olmuyorum gunum gectı bendede 5 gundr karın ve bel agrısı var bıde bacak agrısı adet olmusum gıbı ilk defa boyle hıssedıyorum dua edelım hamıleyizdir inşş..

git bi test yaptır ben çatlıcam meraktan sen nasıl duruyon yaa :))))

ya ara ara acayip bi sıcak basıyor. bu nezaman oluyordu püff herşeyi unutmuşum.bide ilk bebeğimin heyecanından kendimi hiç dinlememişim ben :) ateşim her sabah 36.6-36.8 arası çıkıyor. bu bi anlam ifade edermi?

git bi test yaptır ben çatlıcam meraktan sen nasıl duruyon yaa :))))

cnm oylede nasıl cesaetsızım bır bılsen ama bugun yapacagım inş esıme test al dedım eczane bulamasa saglık ocagına gıdecegım artık.. saat 6 da uyudum ve esım ıse gıderken saat 8 dı meraktan uyuyamadım 2 saatlık uykuyu bıle duzgun uyuyamadım heyecendan cunku hıc bır ay boyle olmadım resmen adet olmuşum gıbı karnımda belımde agrı var bıde bacaklarım da sence de tuhaf degılmı 5 gundur adetmısım gıbı bacaklarımda vs yerlerımde agrı off, Allahım bu ay ümıtlerımızı bosa cıkarmaz inş.. kız yada oglan farketmez hayırlı ve saglıklı bır evlat verır inş tum isteyenlere duam hep boyle gece gunduz dılımde sende dua et olurmu kendıne bana ve ısteyenlere edıyorsundur zaten..

Back