hamilemiyimmmmmm???????????

KaradenizGelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
20
7
36
SAT 27 Haziran. Adetim düzenli 28 günde bir.ovülasyon tarihim 11 temmuz.21.gün progesteronum 20.89
Bana olanlar;
1.Aşırı uyku hali,otururken bile birden uyuyorum
2. kasık ağrısı iğne batar gibi
3.bel ağrısı özellikle yere eğilince ve kalkarken artan bir ağrı
4.Göbek deliğimden aşağıya kahverengi bir çizgii oluştu
5.Göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik
6.Göz bebeklerimde büyüme
7.Mide yanması

sizce tüm bunlara göre hamilemiyim ben.Çatlamak üzereyim. adetimin gelmesine 5 gün kaldı.Kan versem çıkarmı ki????

arkadasim sat bile ayni bendeki ovulasyon 10 temmuz benr erken test yaptim ikinci cizgi soluk cikti beta baktim bugun 0.833 cikti bende anlamadim forumlarda bu sekilde olup sonradan pozitif olan bi cok insan var ben cuma gunu tekrarlamayi dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

walla bende cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ama dayanamıyorum kiiii

Gobek deliginden asagi olan cizgi karnin buyudugu zaman ortaya cikar asla ve asla oncesinde cikmaz.mide yanmasi da 5.ayda olur abartmayin isterseniz insallah hamilesinizdir de.. ben su an 5+5 haftalik hamileyim bende bulantilar gunum gecince oldu yumurtlamadan 10 gun sonra cikar kanda

ilk hamileliğim olsa haklı olabilirsiniz. bence o çizgi kişiden kişeye değişiklik gösterir. ilk hamileliğimde hiç böyle birşey yoktu çünkü. burdada diğer forumlarda da okuduğum bile kişisine göre herşey değişik.o yüzden benimde ilk hamileliğimle bu aynı olacak diye birşey yok.ilk hamileliğimde doğum sancıma kadar hiç birşey hissetmedim ben. bencede inşallah hamileyimdir.

Cizgi kisiye gore olusan bir sey degil biraz internette arastirirsaniz karin belirince ciktigini gorursunuz

Gobek cizgisi ile ilgili bilgi

Eklentiler

• $1405933803727.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 37

inşallah hamılesındır ama daha varmıs adet olmana fazla kendını kaptırma lutfen uzulebılırsın sonra.. inş olmassında testte cıft cızgıyı gorursun..
bende 3 gundur olmuyorum gunum gectı bendede 5 gundr karın ve bel agrısı var bıde bacak agrısı adet olmusum gıbı ilk defa boyle hıssedıyorum dua edelım hamıleyizdir inşş..

Gobek cizgisi ile ilgili bilgi

tamam haklı olabilirsiniz ama benim ilk doğumumda hiç böyle birşey olmadı. k, heray göbeğime lazer yaptırıyorum öyle bir çizgi olsa görürdüm.yeni çıktı nedir ne değildir bilmiyorum. bugün test yaptırdım negatif ama adetime daha 4 gün var.inşallah hamieyimdir.kasık ağrım arttı bacağıma vuruyor.mide bulantım çıktı.limon yiyip duruyorum.ama tüm bunlar adetim gelirkende oluyor.püff ne zor bir bekleyişmiş.

benide haberdar et canım.inşallah sende hamilesindir.

mide bulanmanız adet gecikmesinden sonra ortaya çıkan belirtiler canım.. göbek çizgisi de genellikle 5. 6. ayda çıkan bir durum..

göğüs hassasiyeti ve uyku iyi bir neden..

ama en önemlisi çok sık tuvalete gidiyor musun? hayrlısıyla hamilesindir inşaAllah canım..

hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

benide haberdar et canım.inşallah sende hamilesindir.

yazını görünce yazmak istdm canım. mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadm.aşılama ile hamile kaldm. adtme 15 gn kadar bi zaman kala adt olackmş gbi arlrm bşladı oldm dye gdydm wc yd ama bişey yoktu. aşırı uyku hali vardı gözümü acmyrdum resmen. bi de ayaklrm şişmeye başlmstı. sk tuvaltm gelydu bi de gögüslrm irilşti ve bşlari bya büymştü. bn kullndgm ignlrn etksdr dye düşnmstm ama hamilymşm.anck testi bat tarhmdn 5 gn fln önce yaptrdm ve hamile oldgmu ögrndm malesef bir hafta olmadn da kaybttm. tutunamadı kuzum düştü. inş faydası olr yazdklrmn rabbim gönlüne göre versin canım.

walla sık idrara giden bi tip değilim ben zaten. hörgüç var bende resmen.3 litre su içip 3 sefer tuvalate giden bi insanım.çay falanda var tabi artıdan.ama akşamları sık gider oldum.oda size göre sık değildir yani :) ilk hamileliğimde tam adet günümde betahcg 58 di. o yüzden erken yaptırınca çıkmıyor ordan biliyorum. bayram girecek araya diye acele ediyorum. yoksa bekleyeceğimde adetimin geçmesini de bekleyemiyorum. üfff ya belirtiler tamam da yine fos çıkacak galiba.halbuki kendimi hamile gibi hissediyorum ilk defa.adetim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı bakalım gelecekse 25i sabah gelir kesin.
herkese çok teşekkür ederim çok sağalun destekleriniz için.cuma günü haber veririm merak eden herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…