• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmmmm yardımmmm

zeynepkkcc93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
25
1
1
31
Merhaba bende burda yeniyim: kac gündür düsünmelten okumaktan skkıldım en iyisi konu acYım dedim . Biz esimle cocuk istiyoruz aralık 10nda adetten hemen sonra ikişkiye girdik ben hemen tutar diye düsündüm 2 hafta sonra evde test yaptım 2 cizgi cıktı ama 2ncisi silikti sonra heyecanlandım kan testi yaptım 0.1 cıktı erkem diyenler oldu bekliyim dedim dün yaptırdım tekrar adet olmama en fazla 5 gün var 0.100 cıktı . Adetm düzenlidir acaba gec döllenme mi oldu da cıkmıyor normalmi hamile kalma ihrimalim olmaz mı hic ?:(

Başka bir belirti varmı canım beni. Benim misal göğüslerim inanılmaz ağrıyor üstüne yatamıyorum bile inanılmaz kasık sancısı giriyor gaz var ve inanılmaz bir turşu yiyorum oda folik asit eksikliğinden olurmuş ben adetime 4gün kala 34 du 48 saat sonra 82.53 yükseldi

Ozaman kesinlikle test yap canım benin ben mecbur ç8k acil davranıp hergün test yaptım çünkü antidepresan kullanıyordum ve kesmek için geç kalmamam lazımdı öğrendim Allahım bu sefer güldürsün ama bence hamilesin

benimde adet 10 du ve ben 22 sinde birliktelik yaşayabildim sadece çünkü eşim işinden dolayı şehir dışındaydı hep. tek birliktelikle hamile olur muyum bilmiyorum ama çok az beyaz bir akıntı geliyor iç çamaşırım beyaz olmuş görüyorum hep. bilemedim bende. test yapmak istedim ama çok erken çıkmaz diye yapmadım 6 gün var adetime siz çok erken yapmışsınız 3 gün kala silik gördüğüm olmuştu ama silikse gebelik vardır.bende salı günü falan yapayı düşünüyorum.

Ozaman kesinlikle test yap canım benin ben mecbur ç8k acil davranıp hergün test yaptım çünkü antidepresan kullanıyordum ve kesmek için geç kalmamam lazımdı öğrendim Allahım bu sefer güldürsün ama bence hamilesin
acaba sizde beyaz akıntı oluyor ne gibi belirtileriniz oluyor erken dönemde?

Dediği .gibi ilaçtan erkenden başladım hamile olmuşum gittim kan verdim negatif çıktı tam tamına abartmıyorum gümçnde 3 test yapıyordum iyice delirmiştim!!! Öğrenmeden 2 gün önce yaptım nefçgatif yine elimde son bir test kalmıştı akşam üstü yaptı. Pat diye çift çizgi çıktı sonra kan testi ve bugünde 2 katında üstüne çıkmış şükür benim kasığıma sanki bıcak saplanır gibi kraplar girdi göğüslerime dokunamıcak kadar ağrıyor ve damarlar çok belirginleşti. Bel ağrısı baş ağrısı ve inanılmaz sinir oldu. Akıntı olmadı 2 gün kadae şeffaf bir akıntı ama başka gelmedi birde çarpıntı nabız yüksekliğim ani sıcak basması kulağım filan kıpkırmızı oluyor ayaklarım çok üşüdü bunlar

Gebelik once kanda cikar canm. Kanda negatfse negatftir genelde..
Ama insallah hamilesindir.

Ama negatif çıktı iki kanda da :KK43: adetime 4-5 gün var
kanda görünmüyorsa hamile değilsiniz. idrar testinin hamileyken negatif çıktıgını gördüm ama hamile değilken pozitif çıkması imkansız. kanda olmayan beta hcg idrarda çıkmaz.
Dediği .gibi ilaçtan erkenden başladım hamile olmuşum gittim kan verdim negatif çıktı tam tamına abartmıyorum gümçnde 3 test yapıyordum iyice delirmiştim!!! Öğrenmeden 2 gün önce yaptım nefçgatif yine elimde son bir test kalmıştı akşam üstü yaptı. Pat diye çift çizgi çıktı sonra kan testi ve bugünde 2 katında üstüne çıkmış şükür benim kasığıma sanki bıcak saplanır gibi kraplar girdi göğüslerime dokunamıcak kadar ağrıyor ve damarlar çok belirginleşti. Bel ağrısı baş ağrısı ve inanılmaz sinir oldu. Akıntı olmadı 2 gün kadae şeffaf bir akıntı ama başka gelmedi birde çarpıntı nabız yüksekliğim ani sıcak basması kulağım filan kıpkırmızı oluyor ayaklarım çok üşüdü bunlar
teşekkür ederim benimde ayaklarım çok üşüyor ( hem polar çorap hemde patik var şuan ayağımda ama buz gibi üşüttüm kesin grip bronşit falan olucam hatta zatüre bile olurum ben diyordum ) ve yüzüme sıcak vuruyor resmen. kasıklarımda iğne batıyormuş gibi oluyor oluyor özellikle sağ kasık.sinir her daim var gerçi bende :) ama bu aralar eşim sürekli durgunlaştın sen diyip duruyor. bakalım hayırlısı. sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıcakla alırsınız bebeğiniz.

Canımsın ama şunu söyleyim kanda negatifse negatifdir demeyin adet olmazsanız bir daha baktırın çünkü bende ikiside negatif çıktı ve sonra pozitif oldu. Bence bekleme hemen bir acile git ve kan var özelde 25 tl inan beklediğime değmez canım

Başka bir belirti varmı canım beni. Benim misal göğüslerim inanılmaz ağrıyor üstüne yatamıyorum bile inanılmaz kasık sancısı giriyor gaz var ve inanılmaz bir turşu yiyorum oda folik asit eksikliğinden olurmuş ben adetime 4gün kala 34 du 48 saat sonra 82.53 yükseldi
Bu gaz bendede cok var şimdiden anlamadım.Ney folık asıt eksıklıgınden olur

Bilemiyorum iste merden baksanız 6 kere ilişki yaşadığımızı farzedersek ilkinde değildi 6ncıda tuttuysa o nasol olucak

Back