Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar ben yeniyim ve bir soru sormak istiyorum 1 haftadır kasık ve bacak ağrılarım akıntım ve gögüs ucumda acı var adet günüm 1 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?
Merhaba bayanlar ben yeniyim ve bir soru sormak istiyorum 1 haftadır kasık ve bacak ağrılarım akıntım ve gögüs ucumda acı var adet günüm 1 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?
merhaba bayanlar ben yeniyim ve bir soru sormak istiyorum 1 haftadır kasık ve bacak ağrılarım akıntım ve gögüs ucumda acı var adet günüm 1 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim?
hayirli olsun. kesinlikle hamilesin :)) dr.lar suan da son adet tarihine gore hesaplarlar. ona gore bakarsak 5. hafta icindeaindir muhtemelen. kesin haftayi da ancak ultrasonla bakinca soyleyebiliyorlar.