- 31 Ekim 2007
- 730
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... Bi umut... Yoksa gerçekten hamilemiyimmm
ne jeli kullanıyordun bilmiyorum ama ilaçlar bazen yanılmalara sebep oluyormuş inşallah hamişsindir adet günün nezamandı senin.
kızlar normalde yarın test günüm ama ben dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiiii.....acaba bu kullandığımız jeller yanıltıyor olabilir mi, yarın zaten kanda gebelik baktırıcam ama dayanamadım işşte... bi umut... yoksa gerçekten hamilemiyimmm
jellerin bir etkisi yoktur. yanlış kulaktan dolma şeylere aldanmayın. %99 ihtimalle hamilesiniz. hayırlı olsun. :)
canım kullandığın jelle hiçbir alakası yok. düşün ben transferimin 8. günü yapmıştım idrar testini çıkmıştı. bence sende hamilesin hadi gözün aydın.:1hug:
bence doğrudur canım ya hemen kötü düşünme hadi gözünüz aydın diyeyim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin....
bende crinone kullanıyorum ama normal yoldan gebelik deniyoruz eşimin spermlerinde biraz düşüklük var destek olsun diye vermişti doktor bu 2. ayım inşallah bende en kısa zamanda hamiş kalabilirim allah isteyen herkeze nasip etsin....
Belirtilerin olmuşmuydu galatea79