• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmmm lutfen yardimmm?

canela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
7
0
1
36
arkadaşlar nolur bana yardim edin. Bu ay hamilelik ihtimalim cok yuksekti. Esimle yumurtlama gunlerimde birlikte olduk. İliskiden sonra ki 8. Gunu dayanamayip kan testi yaptirdim sonuc 0,09 yani negatif cikti. Bugun regl olmama 6 gun kaldi ve goguslerimde aci ve kasiklarimda hafif agri var. Sizce testi erkenmi yaptirdim hamile olabilirmiyim? Bu tarz durumlar yasayip test negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenenler varmi aranizda? Ve goguste hassasiyet gebelikte ne zaman ortaya cikar. Bu ay cok umutluydum nolur bana yardimci olun tesekkurler

Evet negatif çıkma ihtimali var.

Biraz daha sabret 1 hafta kalmış neticede ,adet zamanın bir gelsin baktın gecikmelerin oluyor o zaman testlerini tekrarlarsın.

Adetten sonra çıkan sonuçlar daha garanti Oluyor.

Şimdi bakıyorum ben ilişkiden 11 gün sonra kan testi yaptırmış olmuşum ve 25 çıkmıştı değerim. Göğüs hassasiyeti ise adet geçtikten herhalde 10 gün sonra falan başladı bende. Sende bekle biraz daha erken kan testi yaptırmışsın.

Back