• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

huzurummmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
136
37
48
İzmir
Merhabalar kızlar yardıma ihtiyacım var adetim 2 gun gecikti sonra lavaboya gittigimde peçeteye 1damla geldi oldum dedim ama 1 gündür toplasan bir kac damla geldi anlamadım neden böyle oldu adetkenki gibi karın ağrım da var acaba hamile olabilir miyim tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi

Son düzenleme:
Canim adetin geckmis test yapsan cikar zaten test yapmalisin

bende pko var ancak adetlerim düzenli iken Aralık ayının 5inde regl olmuştum 10 Aralık bitti beb ek istiyoruz çalışmaları yapalım derken 29 Aralık kahverengi akıntım geldi tabi önemsemedim ilişkiye girdik o gün 30 aralıkta adet oldum 6 Ocak adetim bitti biz pes etmedik yine düzenli ilişkiye girdik ancak 18 Ocakta bende pembe akıntı geldi daha da gelmedi bugün de kontrol ettim gelen giden yok ara ara kasık ağrım oluyor sanıyorum ki tamam adet olucam ve belim çok ağrıyor. Ayrıca akıntım da çoğaldı kafayı yicem valla :) :) :KK70: sizce nedir bu yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam mı yardım edin

Back