• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

Caylakim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
100
69
48
35
Hanımlar merhaba son adet tarihim 16 ekim ama adetlerim çok düzensizdir hep 30 35 gunu bulur dün sağlık ocagnda tahlil yaptrdm hcg değerimin 86 olduğunu gebelik olup olmucağını kesin bişey demedi hatta hemşire umutlanma istersen dedi değerleri bu şekilde çıkıpta gebelik yaşayan varmı yrn hastaneye gidip tekrar test yaptırıcam işlh yuksektir

canım benim ilk öğrendiğimde 10 du bhcg değerim :) çok şükür 5 ay oldu. Olabilir tabiiki neden olmasın.

KizlAr adete 1 hafta kala sanci çekmek kesin regl göstergesi mı yardım
benimde öyleydi kesin adet olucam dedim1 hafta bekledim ama gelen yok bi öğrendim hamileyim :)) yeni öğrendim hamile olduğumu ki hala adet ağrısı gibi ağrım var.

V
benimde öyleydi kesin adet olucam dedim1 hafta bekledim ama gelen yok bi öğrendim hamileyim :)) yeni öğrendim hamile olduğumu ki hala adet ağrısı gibi ağrım var.
cok teşekkür ederim ya ins bende hamileyimdir. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin ;)

Kızlar Merhaba ..
uzunca bir süredir bu siteyi ve forumları takip ediyorum. Belki bu konu hakkında söylediklerinizi defalarca okudum ama yine de yazmak istiyorum. Son regl günügünüm benim de 16 ekim di. Cuma günü idrar testi yaptım 3 farklı marka dan :) ve hepsi de çok net pozitif çıktı. Buna rağmen hala hamile degilimdir diye korkuyorum. Çünkü başka hiç belirti bir belirtim yok. Hatta her ay kendimi hamile sanacak bin belirtim olurdu bu ay hiç yok. Kan testi yaparım düşük bir oran çıkar diye korkuyorum. Ne zaman değerler yükselir tabi hamileysem

Kızlar Merhaba ..
uzunca bir süredir bu siteyi ve forumları takip ediyorum. Belki bu konu hakkında söylediklerinizi defalarca okudum ama yine de yazmak istiyorum. Son regl günügünüm benim de 16 ekim di. Cuma günü idrar testi yaptım 3 farklı marka dan :) ve hepsi de çok net pozitif çıktı. Buna rağmen hala hamile degilimdir diye korkuyorum. Çünkü başka hiç belirti bir belirtim yok. Hatta her ay kendimi hamile sanacak bin belirtim olurdu bu ay hiç yok. Kan testi yaparım düşük bir oran çıkar diye korkuyorum. Ne zaman değerler yükselir tabi hamileysem
Canım bende senin gibiyim adet tarihim 16 ekim son benimde testlerde negatif çıktı kandan da baktırdım negatif ama adet olmadım halada eğer gebelik varsa kanda direk çıkarmış çünkü baya zaman geçtiği için yrn bi kan ver derim ben rahatlarsın işlh hamilesendir :)

Arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım
Adetıme uc gun kala yaptıgım erken gebelık testı kafamı karıstırdı cok sılık cızgı cıktı bi dusuk yaptım 4ay önce cok korkuyorum
Canım bende senin gibiyim adet tarihim 16 ekim son benimde testlerde negatif çıktı kandan da baktırdım negatif ama adet olmadım halada eğer gebelik varsa kanda direk çıkarmış çünkü baya zaman geçtiği için yrn bi kan ver derim ben rahatlarsın işlh hamilesendir :)

Doktora git yrn canım hemen işlh genesindir
İnşallah canım teşekkür ederim ama mıratech ne kadar guvenılır bılmıyorum yanlış cıkmadı hıc pahalı testler de yaptım zamanında hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum beklesem mi hemen gitsem mi

İnşallah canım teşekkür ederim ama mıratech ne kadar guvenılır bılmıyorum yanlış cıkmadı hıc pahalı testler de yaptım zamanında hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum beklesem mi hemen gitsem mi
Yrn hemen git canım bende hep kendi kendimi yedim haftalardır bu hafta gittim ve olmadını öğrendim sende bir an önce git derim rahatlarsın

Back