• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

melisaldkdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim şimdi test yaptım silin çizgiyi gördüm nimo testin adı birde prodoctırla yaptım ondada silik çizgi çıktı sizce hamilemiyimmm yarın kan vereyim diyorum
IMG_6739.webp

Ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim şimdi test yaptım silin çizgiyi gördüm nimo testin adı birde prodoctırla yaptım ondada silik çizgi çıktı sizce hamilemiyimmm yarın kan vereyim diyorum
Eki Görüntüle 3694478
Bence evet hamilesiniz inşallah gönlünüzce olur her şey kan vermeyi ihmal etmeyin hayırlı olsun

Eki Görüntüle 3694478
Bende Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım bu ay çok umutluyum şuan ara sıra gelip giden regl ağrısı bacak ağrısı ve göğüs ucu acısı var yarın regl günüm sizin belirtileriniz nedir

Bende Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım bu ay çok umutluyum şuan ara sıra gelip giden regl ağrısı bacak ağrısı ve göğüs ucu acısı var yarın regl günüm sizin belirtileriniz nedir
Göğüs
Ağrım var hafifte kramp oluyor geçiyooor

Back
X