• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm??

Demeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
161
84
48
34
Merhaba arkadaşlar en son geçen ay in 10 da adet oldum adetimden şuan 11 gün geciyo Iki gün önce evde test yaptim ama negatif çıktı bütün belirtiler var ama testte çıkmadı idrar da çıkmaması gibi bi durum olabilirmi?

Geç döllenmeyse olabilir idrar testleri çok doğru sonuçlar vermiyor bence şüphen varsa kan tahlili ver için rahatlasın

Geç döllenmeyse olabilir idrar testleri çok doğru sonuçlar vermiyor bence şüphen varsa kan tahlili ver için rahatlasın
Şüphem var yani hamilelik belirtileri hissediyorum ama bakalim salı günü kan testi yapacam tabi ozamana kadar adet olmazsam neden salı sabahlarım dolu öğretmenim bi tek salı günü boş oyuzden beklemem lazim

İdrar testini tekrarlayabilirsin salıya kadar sabah erken sağlık ocağında kan verebilirsin p.tesi günü akşam açık laboratuvar bulursan orda verebilirsin inşallah hissettiğin gibi olur

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Bilmiyorum benim 11 gün olacak adetim geciyo hala olmadım erken sizin daha bence negatifte cıkmış isterseniz bekleyin adet gününüz geçsin sonra kan testi yapinen güvenilir olan

kızlar bisey sorucam hamileliğin ilk zamanlarında ki belirtiler nasıl oldu sizde?

Back