- Konu Sahibi GonuLBAGIM
-
Benim de tam adet günümde oldu bu kana resmen adet kanamasıydı tek farkı ağrı yok bide eskiden küçük küçük parçalar gelirdi o seferinde en ufak bişey gelmedi ıkı gün sürdü progestan iğne oldum gectı canım eğer hamileysen hemen bunu öğrenip ona göre ilaç Alman tedavi olman lazım hemen test yapmalısın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile kalabilmek için yapmadığımız şey, denemediğimiz yöntem kalmayacak heralde :inşallah hamileyizdirrrrrrrrrrr
Eczane var mı yanında canım bi test alsana[Q UOTE=GonuLBAGIM;35883888]Geçen ay adetim çok şiddetli ağrılı geçti ve ilk defa canım çikolata değil erik çekti yaa şok olmuştum. Ben ki adetime bi hafta kala çikolataya başlardım yanii ama geçen ay ve şimdi hiç çikolata / tatlı şeyler çekmiyo canımm
Eczane var mı yanında canım bi test alsana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
16 nisan adet tarihimden sonra birdaha ki ay 15 mayıs 25 mayıs arası doğumkontrol hapı kullandım 31 mayısta adet oldum adetim 7 gün sürdü 23 mayıs bhcg baktırdım 1.20 cıktı sizce gebelik olabilir mi
Gebe Kalmadan Önce Yapılması Gerekenlerkızlarr yarın kan tahlili yaptırcam ama yine de yazmak istedimm. Adetim 2-3 gün gecikti. Normalde adetime bi hafta kala hemen ağrılarım olurdu ve göğüsler şişerdi. Ancak hiç bişey yok. Sadece normal akıntım var ve akıntımda bazen pembe ip şeklinde pembe leke var. Ben ip sandımm da değilmişşş. :)
ben de bilemiyorum ama meraktan yaptım dün ikisini de tam anlamadım ama :) karbonatı bi anda atmak gerekiyomuş idrara ve köpürürse pozitifmiş. limonu da sıkıyomuşsun idrara dibe tortu çökerse pozitifmiş..
ben dün yaptım karbonat az köpürdü limon tortusu da biraz çöktü biraz asılı kaldı içinde. daha 5 gün var adetime erken diye mi böyle arada kaldı acaba dedim bendetabi modern yöntemler dururken ne gerek var denebilir ama insan duyunca merak ediyo
Ben duydum ama hiç yapmadım doğruluğu nedir bilemiyorum :))
Kizlar benim Gecen haftadan beli adet sancisi var hani cuma günü adet Olucam dedim cünkü cok sancim bi Anda geldi karnim bellen ama adet yok cok akintim var ama adet olmadim daha her ay gebelik testi yapiyordum ama bu ay yok yamicam dedim kendime cok merak ediyorum acaba varmidir...
Adet agrisi Bel agrisi akinti cok ama adet olmadim ins hamile. Kalisiz arkadaslar
ay cnm ya bendede aynı belrtıler var :) ancak ben test yaptrdm ve sonuc negatftiama ozaman daha bir gün gecmsti adetmden .. smdyse 12 gün gecti ve halen olmadm ancak yengemde bu belrtlern aynısını yasams son gebelgnde senn adetnden kac gün gecti ?
Hamileyim bebegimmmmmmm
ayy cok sevndm ya hayrlı ugurlu olsndarısı bzlere inş senn adetnden kac gün gecmişti ?
Tsk ederim bitanem inssssssss🙏🙏
Canim benim Regelim son zamanda cok düzensizdi ama dr dedine Göre 2
1 gün gecmistim Ben ama hemen esime dedim var biseler diye insan kendini cok tuaf his Ediyor agrilarin oluyor yani kas agrilarin))
1 gün gecmistim Ben ama hemen esime dedim var biseler diye insan kendini cok tuaf his Ediyor agrilarin oluyor yani kas agrilarin))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?