- 15 Ocak 2020
- 169
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlabrgun
-
Evet test alıp yapmadım üzülmemek için. Çok teşekkür ederimGüzelim test yapmadin mi peki
Allah'tan ümit kesilmez
Eşinde bir sorun var diye yapmadiysan olmaz diye düşündüysen
Allah'tan ümit kesilmez canım
Umut. Herzman vardır bir test alıp yap yarın sabah gönlünden geçenin en güzeli olsun ❤
Test yapmazsan daha çok streslenirsin. Yap rahatla.Evet test alıp yapmadım üzülmemek için. Çok teşekkür ederim
Üzülme canımEvet test alıp yapmadım üzülmemek için. Çok teşekkür ederim
Bir kaç gün daha bekle sabredebilirsen :) belirtiler kişiden kişiye değişsede kremsi akıntı ben de de olmuştu belirtilerin benziyor yani. Dilerim Rabbim gönlündekini sana verip mutlu eder ♥
Maşallah Mevlam umudunuzun karşılığını hayırlısıyla verir inşallahBende de var beyaz kremsi bi akinti bence test yapin benim gecmedi yaklasti bat ama dayanamiyorum yapicam sabah. Negatifte çıksa üzülmeyin adet gelene kadar umudunuzu kesmeyin burda negatif çıkıp pozitife dönenler var geç döllenme olabiliyor. Benim çikolata kistim var ama umudum hep benimle
Amin inşallahHer şey gönlünuzce olsun Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Kullanıcı adınız gibi umutlabirgun
Sarı akıntı enfeksiyon canım mantar olabilir o da kaşık ağrısı yapar bi doktora görünGeçen haftada sarı kremsi akıntı çoktu hemde çok su gibi akıyordu her lavabo ya gittiğimde
Evet olabilirSarı akıntı enfeksiyon canım mantar olabilir o da kaşık ağrısı yapar bi doktora görün
Canım varmı bir gelişme normal test yaptınmı? Benimde bugün 5. Gün gecikmenin idrar testi negatif ovulasyon böyle çıkıyor bir gelişme olursa benide haberdar etEki Görüntüle 2592689
Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı 1 2 kere daha yapmıştım hiç çıkmazdı şimdi ikinci çizgi var
Canım varmı bir gelişme normal test yaptınmı? Benimde bugün 5. Gün gecikmenin idrar testi negatif ovulasyon böyle çıkıyor bir gelişme olursa benide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?