• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm bilgilerinizi paylaşırmısınız.

Umutlabrgun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
169
78
18
26
Ben 8 aylık evliyim arkadaşlar eşimde ileri hareketlilik düşük bu ay şüpheleniyorum dün ve 2 gün önce hep adet olucam sandım ama olmadım. Kasığımda ağrı oluyordu bugün sağ Kasığımda Bi sızı var ve beyaz krem gibi akıntı geldi ve ateş basması da var 1 haftadır ve şu anda da başım dönüyor çok halsizim. 2 gündür 3 konu açışım lütfen yardım edin. Adetim 1 gün geçiyor.

Güzelim test yapmadin mi peki
Allah'tan ümit kesilmez
Eşinde bir sorun var diye yapmadiysan olmaz diye düşündüysen
Allah'tan ümit kesilmez canım
Umut. Herzman vardır bir test alıp yap yarın sabah gönlünden geçenin en güzeli olsun ❤

Güzelim test yapmadin mi peki
Allah'tan ümit kesilmez
Eşinde bir sorun var diye yapmadiysan olmaz diye düşündüysen
Allah'tan ümit kesilmez canım
Umut. Herzman vardır bir test alıp yap yarın sabah gönlünden geçenin en güzeli olsun ❤
Evet test alıp yapmadım üzülmemek için. Çok teşekkür ederim 🌸 :KK61:

Bir kaç gün daha bekle sabredebilirsen :) belirtiler kişiden kişiye değişsede kremsi akıntı ben de de olmuştu belirtilerin benziyor yani. Dilerim Rabbim gönlündekini sana verip mutlu eder ♥️

Bende de var beyaz kremsi bi akinti bence test yapin benim gecmedi yaklasti bat ama dayanamiyorum yapicam sabah. Negatifte çıksa üzülmeyin adet gelene kadar umudunuzu kesmeyin burda negatif çıkıp pozitife dönenler var geç döllenme olabiliyor. Benim çikolata kistim var ama umudum hep benimle 🥰

Bende de var beyaz kremsi bi akinti bence test yapin benim gecmedi yaklasti bat ama dayanamiyorum yapicam sabah. Negatifte çıksa üzülmeyin adet gelene kadar umudunuzu kesmeyin burda negatif çıkıp pozitife dönenler var geç döllenme olabiliyor. Benim çikolata kistim var ama umudum hep benimle 🥰
Maşallah Mevlam umudunuzun karşılığını hayırlısıyla verir inşallah 🤲🏻 adet olacak gibi hissediyorum ağrılarım öyle ama akıntıda var nasip :KK33:

IMG_20200218_152305_208.jpg

Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı 1 2 kere daha yapmıştım hiç çıkmazdı şimdi ikinci çizgi var :olamaz: :KK43:

Eki Görüntüle 2592689
Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı 1 2 kere daha yapmıştım hiç çıkmazdı şimdi ikinci çizgi var :olamaz: :KK43:
Canım varmı bir gelişme normal test yaptınmı? Benimde bugün 5. Gün gecikmenin idrar testi negatif ovulasyon böyle çıkıyor bir gelişme olursa benide haberdar et 🙏

Eklentiler

• 0649FC97-C7FD-47D4-80C2-9E9089B3FEDE.jpeg
    0649FC97-C7FD-47D4-80C2-9E9089B3FEDE.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 18
Canım varmı bir gelişme normal test yaptınmı? Benimde bugün 5. Gün gecikmenin idrar testi negatif ovulasyon böyle çıkıyor bir gelişme olursa benide haberdar et 🙏

Benimki biraz daha silik canım afet oldum ben bugün hayırlısı diyelim ama sende var gibi testin koyu eğer düzenli adet görüyorsan tabi güzel haberlerle gelirsin inşallah 🤲🏻

Back