amin inşallah canım ilk defa boyle oluyorum adet olucakmışım gibi agrılar giriyo karnıma belimde cok agrıyo Rabbim hayırlısı nasip etsin inşallahTest yapmadan bilemezsin canim, biraz daha bekleyip test yap. Allah bir an önce hayırlı sağlıkla evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah
Rabbim gonlune gore versin insllah hamilesindir :) bende leke gelmedi karın agrım ve bel agrım var çok inşallah hamileyizdirAyni dert bendede var adetime 9gun var bugün kahve pembe arası leke geldi test yaptım 3 saat sonra kil gibi ikinci cizgi belirdi göğsümdede hafif hassas beklemedeyim
Amin canim insallah benim 2 gebeligim olacak olursa :)Rabbim gonlune gore versin insllah hamilesindir :) bende leke gelmedi karın agrım ve bel agrım var çok inşallah hamileyizdir
Amin canim 2.5 yasini biraz Geçmiş bi oglusum varne güzel canım Allah size bagışlasın 1 tane cocugun var o zaman :)
daha 10 gün var diyorsun 3- 4 günden beri ağrı diyorsun yani yumurtluyor olabilir misin acaba. sancı, ateş basması, kasıkta batma, yumurta akı akıntı vs var mı? bunlar yumurtlama belirtileri. kaç günde bir adet görüyorsun bilmiyorum ama yumurtluyorda olabilirsin... geç yumurtlama olabilir yada erken döllenmiş yumurtanın yerleşmeside olabilir. yinede her ihtimali değerlendir.bence kaçırma bu günü derim.kızlar benim adetime daha 10 gün var ama 3 4 günden beri karın ağrım var belim agrıyo hamilemiyim acaba bazen karnıma sancı giriyo geciyo inşallah hamilelik belirtileridir bunlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin banada versin Rabbim
Sağol tatlım darisi basinamaşallah canım Allah bagışlasın
benim yumurtlama günüm 5 gün önceydi 31 günde bir adet görüyorum ve hic bir akıntım yok sadece karın agrısı ve bel agrısı vardaha 10 gün var diyorsun 3- 4 günden beri ağrı diyorsun yani yumurtluyor olabilir misin acaba. sancı, ateş basması, kasıkta batma, yumurta akı akıntı vs var mı? bunlar yumurtlama belirtileri. kaç günde bir adet görüyorsun bilmiyorum ama yumurtluyorda olabilirsin... geç yumurtlama olabilir yada erken döllenmiş yumurtanın yerleşmeside olabilir. yinede her ihtimali değerlendir.bence kaçırma bu günü derim.
amin canım insallahSağol tatlım darisi basina
yerleşme zaten 7 yada 10 günü bulabiliyor ama herkeste farklı tabi bazılarında böyle ağrılar olabiliyor. benim eltim hamileyken ve bilmiyorken ağrıdan acile gitmişliği bile var. kasıkta ağrı vardı onunda. rahim kendini hazırlarken böyle ağrılar olabiliyor diye duymuştum.benim yumurtlama günüm 5 gün önceydi 31 günde bir adet görüyorum ve hic bir akıntım yok sadece karın agrısı ve bel agrısı var
inşallah dedigin gibidir ilk defa oluyorum boyle hamileliktendir inşallahyerleşme zaten 7 yada 10 günü bulabiliyor ama herkeste farklı tabi bazılarında böyle ağrılar olabiliyor. benim eltim hamileyken ve bilmiyorken ağrıdan acile gitmişliği bile var. kasıkta ağrı vardı onunda. rahim kendini hazırlarken böyle ağrılar olabiliyor diye duymuştum.
Kafana çok taktigin icin olabilir canım oluruna birakmakta fayda var hayirlisi olsun ☺Bende yumurtlama döneminin en verimli günlerinde eşim il dışındaydı diye aslında çok umutlu değildim . Yarın bat günüm ama bu sabah pembe akıntım oldu silince , sonrada kahve rengimsiye dönüştü adet oluyorum sanırım , umutlu değildim diyorum ama üzüldüm yine . Ciddi başımdönüyodu kaç gündür yoksa bubelirtiler neden demeden yapamıyorinsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?