• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimm stres içindeyim

defneem26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
24
19
3
33
Merhabalar ben Ocak 8 de regli oldum 23 de korunmasız ilişkim oldu 24 ovulasyon günümdü 3 gündür kasık bel bacak ağrısı var bugünde aşırı yorgunluk vardı akıntımda normal renglime de baya var sizce gebelik belirtisi olabilir mi bunları yaşayan varmı test yapsam sonucu da belli olmaz varmı yokmu diye stres yapıyorum

Merhabalar ben Ocak 8 de regli oldum 23 de korunmasız ilişkim oldu 24 ovulasyon günümdü 3 gündür kasık bel bacak ağrısı var bugünde aşırı yorgunluk vardı akıntımda normal renglime de baya var sizce gebelik belirtisi olabilir mi bunları yaşayan varmı test yapsam sonucu da belli olmaz varmı yokmu diye stres yapıyorum
Kesin bir cevap verilemez buna ama hamilelik belirtileri de var istersen ne olur ne olmaz bir erken gebelik testi al ilk idrarla yap belli olur

yani bu kadar erken belirti olmaz eğer reglniz gecikirse test yapın
Tereddütte kaldım açıkçası erken döllenme olabilir mi diye çünkü ben bu ağrıları regl olucam gün yaşarım hatta erken adet olucam diye iki gün pet kullandım ama bişi yok hayırlısı olsun bekleyeyim

Back
X