A ayzuzu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2011 19 0 36 İstanbul 16 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzuzu #1 Kızlar merhaba, ben 1 ay önce 5 haftalık bebegimi kaybettimm. ve düşükten 1 ay sonra ilk adetimi gördüm. ve suan 2. adetim 5 gun gecikti test yaptım ama pozitif olanda ince bir çizgi çıktı acaba hamilemiyimm bu çizgiye inanmalımıyım.
Kızlar merhaba, ben 1 ay önce 5 haftalık bebegimi kaybettimm. ve düşükten 1 ay sonra ilk adetimi gördüm. ve suan 2. adetim 5 gun gecikti test yaptım ama pozitif olanda ince bir çizgi çıktı acaba hamilemiyimm bu çizgiye inanmalımıyım.
minicikumut Gülümse :) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2011 1.223 85 158 Sinop 16 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzuzu #2 Malesef ki idrar testlerine güvenmiyorum ben. Beni yanılttıkları çok oldu. Hamile olup olmadığınızı öğrenmenizin en kısa yolu kanda Beta HCG değerinize baktırmak. Umarım mutlu haberi en kısa sürede alırsınız.
Malesef ki idrar testlerine güvenmiyorum ben. Beni yanılttıkları çok oldu. Hamile olup olmadığınızı öğrenmenizin en kısa yolu kanda Beta HCG değerinize baktırmak. Umarım mutlu haberi en kısa sürede alırsınız.
A ayzuzu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2011 19 0 36 İstanbul 16 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzuzu #3 inşallahhh alırımmm inann korkuyorumm tekrar aynı şeyleri yaşamaktann ve test yapmaktann ama 1 kaç gun daha beklicemm inşallahh hamileyimdir...
inşallahhh alırımmm inann korkuyorumm tekrar aynı şeyleri yaşamaktann ve test yapmaktann ama 1 kaç gun daha beklicemm inşallahh hamileyimdir...
Wannabemumm Bir melek annesi... Kayıtlı Üye 15 Aralık 2011 282 3 46 İstanbul 16 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzuzu #4 İnşallah hamilesindir cnm...kesin sonuc kan testi ... İdrar testinde pek yanilma olmuyr ...
minicikumut Gülümse :) Kayıtlı Üye 3 Kasım 2011 1.223 85 158 Sinop 28 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayzuzu #5 Tebrik ederim hamileymişsiniz.