- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 98
- 37
- Konu Sahibi Beyazgulbeyaz
-
Her zamanki renk kirmizi canim.Ne renk kanaman canim
Yerlesme kanamasidir belki diyecektim canim ama o da bildigim kadariyla ya pembe ya da kahverengi oluyormus bi kac damlaHer zamanki renk kirmizi canim.
Psikolojik olabilir üzgünüm bunu demek bebek hayalini kuran birinin söylemesi çok kötüKizlar, adete 1gun kala kaset testlerden idrar testi yaptim negatif, bugun adet 1gunu ve adet oldugumu dusundum kanamam geldi, ama cok az geliyor sabahtan beri ve normalde 1. Hem yogun gelirdi hem sancim olurdu, tam tersine hic sancim yok ve sabahtir afedersiniz 1ped dolmadi bu sekilde hamile oldugunu ogrenen varmi? Yerlesme kanamasi olabilirmi?
Evet bende oyle dusunmeye basladimPsikolojik olabilir üzgünüm bunu demek bebek hayalini kuran birinin söylemesi çok kötü
Ben 9 aydır her ay hamile miyim diyip adet oluyorum bu ay yarın adet günüm bakalım bu defa da hayal kırıklığı olacak miEvet bende oyle dusunmeye basladim☹
Guzel Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin ben 2senedir ugrasiyorum 2. Cocuk icin hayirlisiyla en hayirli zamanda gelsin insallah.Ben 9 aydır her ay hamile miyim diyip adet oluyorum bu ay yarın adet günüm bakalım bu defa da hayal kırıklığı olacak mi
Canim bence hamile degilsin olsa cikardi. Adet oncesi bendede o sekilde geliyor hepKizlar, adete 1gun kala kaset testlerden idrar testi yaptim negatif, bugun adet 1gunu ve adet oldugumu dusundum kanamam geldi, ama cok az geliyor sabahtan beri ve normalde 1. Hem yogun gelirdi hem sancim olurdu, tam tersine hic sancim yok ve sabahtir afedersiniz 1ped dolmadi bu sekilde hamile oldugunu ogrenen varmi? Yerlesme kanamasi olabilirmi?
GuncelKizlar az once kontrol ettim kanama pembeye donmus boyle bisey olabilirmi(ozur dileyerekp aylasiyorum)
Psikolojik olarak kendimizi o kadar etkiliyoruz ki vucudumuzun devirdaimi bozuluyoBen 9 ocakda kahverengi lekelenme şeklinde adet oldum sandım sokulmedi idrar testi yaptım bugün negatif
Psikolojik olarak kendimizi o kadar etkiliyoruz ki vucudumuzun devirdaimi bozuluyo
inşallah inşallah biraz önce ovulasyon testi yaptım c köyü t silik çıktı ama bilemedim gebelik var miGuzel Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin ben 2senedir ugrasiyorum 2. Cocuk icin hayirlisiyla en hayirli zamanda gelsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?