• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyimdir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyazgulbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
242
91
98
37
Kizlar, adete 1gun kala kaset testlerden idrar testi yaptim negatif, bugun adet 1gunu ve adet oldugumu dusundum kanamam geldi, ama cok az geliyor sabahtan beri ve normalde 1. Hem yogun gelirdi hem sancim olurdu, tam tersine hic sancim yok ve sabahtir afedersiniz 1ped dolmadi bu sekilde hamile oldugunu ogrenen varmi? Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Kizlar, adete 1gun kala kaset testlerden idrar testi yaptim negatif, bugun adet 1gunu ve adet oldugumu dusundum kanamam geldi, ama cok az geliyor sabahtan beri ve normalde 1. Hem yogun gelirdi hem sancim olurdu, tam tersine hic sancim yok ve sabahtir afedersiniz 1ped dolmadi bu sekilde hamile oldugunu ogrenen varmi? Yerlesme kanamasi olabilirmi?
Psikolojik olabilir üzgünüm bunu demek bebek hayalini kuran birinin söylemesi çok kötü

Kizlar az once kontrol ettim kanama pembeye donmus boyle bisey olabilirmi(ozur dileyerekp aylasiyorum)

Eklentiler

• Screenshot_20200118-212803.png
    Screenshot_20200118-212803.png
    664,5 KB · Görüntüleme: 34
Canim bence hamile degilsin olsa cikardi. Adet oncesi bendede o sekilde geliyor hep

Ben 9 ocakda kahverengi lekelenme şeklinde adet oldum sandım sokulmedi idrar testi yaptım bugün negatif 😑

Back