C Cnt emk Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2017 39 17 38 25 Mart 2017 Konu Sahibi Cnt emk #1 Arkadaşlar iki gün üst üste yaptıgım testlerde silik çıkmışti.bugun Dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 3gün kalmıştı.ve beta hcg 98çıktı ve doktor biran önce kadın doğuma yönlendirdi.tekrar knt için gidcem sizce bu değeri normalmi...
Arkadaşlar iki gün üst üste yaptıgım testlerde silik çıkmışti.bugun Dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 3gün kalmıştı.ve beta hcg 98çıktı ve doktor biran önce kadın doğuma yönlendirdi.tekrar knt için gidcem sizce bu değeri normalmi...
E esmeringunlugu Evli, mutlu! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Nisan 2016 912 628 25 Mart 2017 Konu Sahibi Cnt emk #2 Gayet iyi canim hayirli olsun :)
C Cnt emk Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2017 39 17 38 25 Mart 2017 Konu Sahibi Cnt emk #3 esmeringunlugu .!.: Gayet iyi canim hayirli olsun :) Genişletmek için tıkla... Tşk ederim cnm allah razı olsun. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
esmeringunlugu .!.: Gayet iyi canim hayirli olsun :) Genişletmek için tıkla... Tşk ederim cnm allah razı olsun. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 25 Mart 2017 Konu Sahibi Cnt emk #4 Regl 3 gün kala 60.73 tu şimdi kızım 2 yaşına giricek hayırlı olsun sağlıkla kavursunuz insallah
C Cnt emk Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2017 39 17 38 25 Mart 2017 Konu Sahibi Cnt emk #5 Visneli_Turtam .!.: Regl 3 gün kala 60.73 tu şimdi kızım 2 yaşına giricek hayırlı olsun sağlıkla kavursunuz insallah Genişletmek için tıkla... Tşk ederim Amin Allah razı olsun.ama sol kasıgımda bir ağrı var ara sıra girip çıkıyor acaba adet olmadığımdan mıdır ki
Visneli_Turtam .!.: Regl 3 gün kala 60.73 tu şimdi kızım 2 yaşına giricek hayırlı olsun sağlıkla kavursunuz insallah Genişletmek için tıkla... Tşk ederim Amin Allah razı olsun.ama sol kasıgımda bir ağrı var ara sıra girip çıkıyor acaba adet olmadığımdan mıdır ki
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 25 Mart 2017 Konu Sahibi Cnt emk #6 Cnt emk .!.: Tşk ederim Amin Allah razı olsun.ama sol kasıgımda bir ağrı var ara sıra girip çıkıyor acaba adet olmadığımdan mıdır ki Genişletmek için tıkla... Yerlesmedendir korkma kanama olmadigi sürece normal
Cnt emk .!.: Tşk ederim Amin Allah razı olsun.ama sol kasıgımda bir ağrı var ara sıra girip çıkıyor acaba adet olmadığımdan mıdır ki Genişletmek için tıkla... Yerlesmedendir korkma kanama olmadigi sürece normal