Aileler bekleyin diyor siz bekleyememissiniz neden ?? Sonucta evleneceksin yaniinşlh ya çok istyorum sözlümde istyor yaradan dualarımı kabul eder bizim için herşey daha iyi olucak ailer bekleyin diyor 1 yıl daha
Aynen canim akli basinda insanlar yaptiklarinin sonucunu yasarlarAynen valla . Allahım gönlüne göre versin ne diyelm bize bise demk düşmez
olabilir ama türk örf ve adetlerinde evlenmeden önce pek uygun degil! Biraz sabredip evlendikten sonra yapsaydiniz ya!Ben bebek istyorum ama çok
Oda farklı bir bakış açısı . Hakkinizda hayırlısı olsun.bende agustostda nikah yaparız dedim kasımın üstünden çok geçti aileler birbirne girdi bizde böyle bir çözüm bulduk kaçmak dansa
Aynen canim akli basinda insanlar yaptiklarinin sonucunu yasarlar
Kac yasindasin?? Biraz zamana biraksaydiniz herseyin duzelmesini bekleseydiniz suan atesin ustune barut doktunuzbende agustostda nikah yaparız dedim kasımın üstünden çok geçti aileler birbirne girdi bizde böyle bir çözüm bulduk kaçmak dansa
cok güzel bir cözüm :) ey allahim ya troll bu arkadaslarbende agustostda nikah yaparız dedim kasımın üstünden çok geçti aileler birbirne girdi bizde böyle bir çözüm bulduk kaçmak dansa
o ailenin maddi durumu hiç iyi degil kapak atıpda ne yapcam benim ailemin maddi durumu çok iyi benim derdim aile degil sözlüm nu çok seviyorum sadece 1 yıldır ilişmiz var zaten ekimde söz yaptık eger amacım başka birşey olsaydı şimdi degil en başında yapardım bunu günaha girmeyin bencebelkide her sey bir an once olsun bitsin 1 yil daha beklemeyelim diye yapiyorsun , bu sefer olmasada sen buna devam edeceksin olana kadar ama yanlişsin pisman olacaksin bunu bil...
son mesajini yeni gordum ,belkide o aileye kapak atmanin pesindesin...
ama senden korkulur onu anladim suan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?