adetnz gecerse bi test yapin.ama cok takarsnzda gecirkir cok gecerse bi kan testiyle netlesir.hakkinizda hayirlisi keske evlendgnzde olsaydi en azinda boyle strese girmemis olurdnzMerhaba
26 02 2017 sözlümle korunmasız birlikte olduk sanırım içime boşaldı adetim 10 şubata olmuş du birdahaki adetim 10 marta hamile kalma olasılıgım varmı çok merak ediyorum
Ben bebek istyorum ama çokMerhaba
26 02 2017 sözlümle korunmasız birlikte olduk sanırım içime boşaldı adetim 10 şubata olmuş du birdahaki adetim 10 marta hamile kalma olasılıgım varmı çok merak ediyorum
Bebeği evlenmeden önce mi istiyorsun? Ortada düğün yok ev yok sorun olmayacak mı aileler arasında?Ben bebek istyorum ama çok
ya o boşaldı biranda bende ayaga kalkmadım yatakda durdum tam emin degildim snra banyodan gelincededi ben nereye boşaşdım diye ama pek sanmıyorum hamile kalıcamı spermler yumurtaya kadar ulaşması lazım benbekledim hemen kalmadım amandn izin verdiniz onu anlamadımmm açıkçası
Duzenli bi adetin var ve ihtimali yuksek bir zamanda yapmissiniz anca bir kac gun kala yada adet gununde öğrenebilirsinMerhaba
1 erkek degilim bayanım 2 bebek istyorum ama pek kolay kalıdgını sanmıyorum gerçekten bayanımBu üyenin kafası güzel yada bizimle makara yapıyor, büyük ihtimalle de erkek...
Oldu O zaman her bebek isteyen taksın parmağa yüzüğü yapsın bebeği öyle mi oluyor bu işler??
Bu ne rahatlık, Birde bebek istiyordum diyorsun O zaman niye konu açıyorsun?
Sen durma çalışmalara devam et bence...
Yadirgamak istemedim sahsi ama haklisin bence !Bu üyenin kafası güzel yada bizimle makara yapıyor, büyük ihtimalle de erkek...
Oldu O zaman her bebek isteyen taksın parmağa yüzüğü yapsın bebeği öyle mi oluyor bu işler??
Bu ne rahatlık, Birde bebek istiyordum diyorsun O zaman niye konu açıyorsun?
Sen durma çalışmalara devam et bence...
KiyamaaammmAslinda erkek oldugun suradan belli bir bayan evlenmeden neden cocuk sahibi olmak istesin ki?? Bende saf gibi acikladim
Haha ne desem bilemedim ki nereden tutarsa tutsun iki ucu bipli degnekKiyamaaammmbelkide hamile kalması işine yarayacak canm öyle deme
Canm tam yumurtlama gününde girmissin ilişkiye bence vurdunuz gol oldu :) şaka yapmıyorum çok ciddi hamile kalma ihtimalin çok yüksekerkek degilim allah askına hangi erkek 10 şubata adet oldugunu ve 10 marta adet olucagını kalkp yazsın bu normal birşeymi her neyse adet olucam sanırım anlımda sivilceler çıktı buraya yazmamdaki tek amacımda şunanda test yapsam zaten çıkmıycak kan testi içinde 10 gün beklemem gerekliymiş ondan dolayı çevremdeki arkdaşlarımla knsyurm kimi kalma ihtmailn yok rahim yukarda kimivar diyor kafam karıştı bende demin üye oldugum bir sorim dedim
Aynen valla . Allahım gönlüne göre versin ne diyelm bize bise demk düşmezHaha ne desem bilemedim ki nereden tutarsa tutsun iki ucu bipli degnek
inşlh ya çok istyorum sözlümde istyor yaradan dualarımı kabul eder bizim için herşey daha iyi olucak ailer bekleyin diyor 1 yıl dahaCanm tam yumurtlama gününde girmissin ilişkiye bence vurdunuz gol oldu :) şaka yapmıyorum çok ciddi hamile kalma ihtimalin çok yüksek
Anladm zatn. Umarm sonu iyi olur ailen üzülecek ama.inşlh ya çok istyorum sözlümde istyor yaradan dualarımı kabul eder bizim için herşey daha iyi olucak ailer bekleyin diyor 1 yıl daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?