• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim ?

merhaba ben de aranızda yeniyim benimde adetim 10 gün geçti 6.gün test yaptım negatif çıktı. Evlendiğimde 9-10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım ama bırakalı da 9 ay falan oldu ve bıraktığımız günden beri korunmuyoruz bebek için
1 ay öncede doktora gittim herhangi bir sıkıntı olmadığını folikasitte istersen başla dedi. Bu güne kadar en fazla bir yada iki gün günü atardı adetimin ama şuanda 10 gün oldu . Belirti var mı bilmiyorum öyle bulantı falan yok böyle çok arada göz kararması oluyor ve bi kaç haftadır da aşırı bir unutkanlık var son olarakta bir iştah açılması var önünü alamıyorum özelliklede tatlı ve çikolatalı pastalara karşı :)

sonuç negatifmis adetten birgun once kan vermistim belli olur dediler zaten negetifmis inanmadım 2 kere test yaptım yine negatif cıkti ama hala hasta olmadım bugun 4.gun Allahım sen hayırlara veeile et insaAllah

insaAllah hayirli haberlerini alırsın canım ben 5.gunumde hasta oldum

Bende hala bişi yok akşam şefaf bi akıntıda bir damla kadar falan bi kan geldi dedim tamam adet oldum ama devamı gelmedi herhangi bi gelişme değişiklik olmadı

merhaba kizlar. bende bisey sormak istiyorum adetim 9gun gecti. hala olmadim hic bi belirtim yok daha once gunlerimi takip edemedigim icin geciktigini sanip test yapmistim ama negatif cikmisti. bugun tam 9gun oldu. kan veremiyorum kolumdan tiksiniyorum eczaneden test alicam ama sonucu korkutuyor.s geceleri uyuyamiyorum nefes alamiycak kadar cok sicak basiyor sizce nedir bunlarin cevabi ?

herkese merhaba biraz uzun kusura bakmayın :( 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadım 8 ay geçmişti evliliğimin üzerinden sonra doktora gittim bi çok tatlih ve rahim sperm testi falan eşimde bir sorun yok rahim kanalları açık fakat yumurta rezervi az doktor sadece tüp bebek şansın var dedi neyse dr ibrahim saraçoğlunun sogan ve incir kürünü denedim adetime 1 gün kala evde test yaptım pozitifdi sonra kan verdim oda pozitif çıktı ancak değerler çoook az yükseliyordu bigün leke geldi ve hastaneye gittim doktor yatış dedi kanda hamilelik var ancak ultrasonda görünmüyo dış gebelik olabilir dedi kürtaj yapıcam dedi bende kesiyi bile görmüyosan neyin kürtajı dedim ve çıktım hastaneden 1 hafta evde kanama ve sancı yaşadım sonra doktora gittim ve gebelik sonlanmış dedi belli aralıklarla tekrar denedim ama olmuyo bu ya yine yaptım soğan kürü ovulasyon testi ile takip ettim çiftçizgiyi gördüm adetime 3 gün midem çok bulanıyo gögüslerim şiş ve ya sag yada sol kasıgım agrıyo psikolojik oalrak değerlendiriyom ama tecrübeleri fikirlerinize ihtiyacım var

Back