• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kelebek misali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
186
68
13
Arkadaşlar son regl tarıhım 27.08.2016 şuan adetime 11 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var ,kasıklarımda 3 gündür Ağrım var ve karnımda kasık bölgemde sürekli seyrmeler var aynı zamandaysa idrar yollarımda yanma var kan testi yaptırmadım idrar testi negatif çıktı kasıktaki agrı övün doktora gıttım doktor kum dokuyor olabilecegımi soyledı ama göğsümde reglden önce hiç bukadar erken belırtıler olmazdı ilk defa oluyor acaba hamile olabilirmiyim lütfen bilenler fikirlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
Muhtemelen yumurtlama günlerin hamilesin diyemez kimse çünkü daha 11 gün var tabi idrar testi negatif çıkar Bnm adetme iki gün vardı negatif çıktı adetim gecikince pozitif çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir doktorunda demiş kum döküyor olabilirsin ama göğüs agrısı hamilesindir demek deil 10 haftalık hamileyim inan bana şuan gögüslerim dolgun bile deil çok normaller sadece uçlar kararmaya başladı.hamile kalmadan önce bundan daha dolgun oldugunu hatırlıyorum dokunamazdım bile çok erken ümitlenmek için adetin geçikirse testini yaparsın

Muhtemelen yumurtlama günlerin hamilesin diyemez kimse çünkü daha 11 gün var tabi idrar testi negatif çıkar Bnm adetme iki gün vardı negatif çıktı adetim gecikince pozitif çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir doktorunda demiş kum döküyor olabilirsin ama göğüs agrısı hamilesindir demek deil 10 haftalık hamileyim inan bana şuan gögüslerim dolgun bile deil çok normaller sadece uçlar kararmaya başladı.hamile kalmadan önce bundan daha dolgun oldugunu hatırlıyorum dokunamazdım bile çok erken ümitlenmek için adetin geçikirse testini yaparsın
canim hamile kaldığını bilmeden neler yasadin gecikmen olana dek. Benim bugun bat ama yaklasik 1 haftadir kasiklarimda agirlik hissi var agri gbi de degil cok rahatsiz etmiyor beni yani belimde hafif agri var cok umitliyim bu aydan . sen neler yasadin

O kadar cok gidip geldim ki utaniyorum resmen yoksa benimde aklima geliyor gtmek. En basta kendime kiziyorum negatif olunca yine duramadin diye.soruyorum ki sizlere bi seyler olsun elimde ona dayanarak yapayim.
Canım hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda hamile kalırsın

Ben adet günümde yaptırdım hamile cıktım. Zaten idrardan önce belli olur kanda. Döllenmeden 6 gün sonra bile kanda görülebilir.

Arkadaşlar son regl tarıhım 27.08.2016 şuan adetime 11 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var ,kasıklarımda 3 gündür Ağrım var ve karnımda kasık bölgemde sürekli seyrmeler var aynı zamandaysa idrar yollarımda yanma var kan testi yaptırmadım idrar testi negatif çıktı kasıktaki agrı övün doktora gıttım doktor kum dokuyor olabilecegımi soyledı ama göğsümde reglden önce hiç bukadar erken belırtıler olmazdı ilk defa oluyor acaba hamile olabilirmiyim lütfen bilenler fikirlerini paylaşabilir mi?
Ayni belirtiler bende de var canim idrarda yanma dişinda midem yaniyor benim ara ara kalkiyor da. Gögusler de hassasiyet hic olmazdi bende bu kadar erken yumurtlama döneminden sonra başladı adete yaklaşık 11 12 gün önce bilemiyorum neler olacak

aynen midede yanma bendede var hiç geçmiyor artık gaviskon aldım onu ıcıyorum.benim kum dökmekle aynı zamana gelmesi kötü oldun göğüsler dısında tüm etkileri asagı yukarı aynı acaba göğüsler piskolojik mi

canim hamile kaldığını bilmeden neler yasadin gecikmen olana dek. Benim bugun bat ama yaklasik 1 haftadir kasiklarimda agirlik hissi var agri gbi de degil cok rahatsiz etmiyor beni yani belimde hafif agri var cok umitliyim bu aydan . sen neler yasadin
Cnm adet olucak gibi bel agrım vardı kasıklarımda hiç bişey hissetmedim gögüslerimde de hiç bi değişiklik yoktu BN adet olucam sanıyordum iki güm önce negatif çıkmıştı çünkü. Ögrenecegim günde baş dönmem oldu ve bulantım olmuştu yani herşeyi günüm geçtikten sonra yaşadım iki günüm geçiyodu BN test bile yapmıycaktım görümcem ısrar etti de yaptık

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce regl ağrısı çekmiştim ki benim çok nadirdir regl ağrım olursa da hafif olurdu hep, Ocak ayında bayağı kıvranmıştım ve hassasiyet vardı göğüslerimde

1 hafta geciktikten sonra da baş dönmesi mide bulantısı ve ani bir kusma dürtüsüyle karşılaşınca test yapmıştım :)

Kızlar benim adetim biteli 1 hafta anca oldu ama 2 gündr pembemsi bir akıntım var sizce neden olabilir fikri olan varsa paylaşsın lütfen :KK64:

İnşallah isteğimiz gibi olur bide şeyi merak edıyorum acaba kan testi en erken ne zaman yaptırılmalı battan neladwr önce

Aynı şeyi bende merak ediyorum dün doktora sordum sağlıklı sonuç için bat beklenmeli dedi tecrübeli olanlar ne zaman sonuç aldıklarını paylaşabilirler mi?

aynen midede yanma bendede var hiç geçmiyor artık gaviskon aldım onu ıcıyorum.benim kum dökmekle aynı zamana gelmesi kötü oldun göğüsler dısında tüm etkileri asagı yukarı aynı acaba göğüsler piskolojik mi
Hic zannetmiyorum canim psikolojik olduğunu gecen ay da denedik sonuçta olsaydi o zaman olurdu ve hic aklima gelmezdi göğüs agrisi bilmiyorum bakalim sonumuz ne olacak

Back