• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Deniz_say

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
18
1
1
29
Evliyim ve henüz çocuk istemiyoruz yardimci olurmusunuz. 28 aralıkta adet gördüm şimdiki adetimde 8 şubatta oldu yaklaşık 10 gün kadar gecikti yani. Eşimle ilişkiye gireli 20 gün kadar oldu. Suan karnim çok sis adetim devam ediyo. sizce hamilemiyim adet görmeme rağmen hamilelik ihtimalim nedir yardimci olursanız sevinirim.

Evliyim ve henüz çocuk istemiyoruz yardimci olurmusunuz. 28 aralıkta adet gördüm şimdiki adetimde 8 şubatta oldu yaklaşık 10 gün kadar gecikti yani. Eşimle ilişkiye gireli 20 gün kadar oldu. Suan karnim çok sis adetim devam ediyo. sizce hamilemiyim adet görmeme rağmen hamilelik ihtimalim nedir yardimci olursanız sevinirim.
Adet dongun kac gun neye gore gecikti diyorsun. Kanaman kirmizi yada siyaha yakinsa yerlesme kanamasi degildir gebelik olacagini sanmiyorum hem zaten 20 gun onceki iliskiden supheleniyorsan eger idrar testi oldukca guvenilir sonuc verir icini rahatlatmak icin ucuz test yapabilirsin.

Değilsin adet gören biri hamile değildir çok nadir görülür üstüne görme psikolojikdir geçer yeni aya dene şansını inş tutar.

30 33 gün arasi değiştirdi bazen 28 güné düşerdi. Bu ay böyle oldu adet gördüm ve adetim devam ediyo çocuk sahibi olmak suan istemiyoruz eşimle o yüzden korktum içim rahat değil. Karnımda bi şişlik var o rahatsız etti beni

30 33 gün arasi değiştirdi bazen 28 güné düşerdi. Bu ay böyle oldu adet gördüm ve adetim devam ediyo çocuk sahibi olmak suan istemiyoruz eşimle o yüzden korktum içim rahat değil. Karnımda bi şişlik var o rahatsız etti beni
Adetten dolayidir sisligin icini rahatlatmak icin test yapmalisin. ancak hamilelik olmasi zor. adet kanaman dedigim gibi lekelenme seklinde pembemsi yada kahvemsi renkte degilse normal kanamansa sıkıntı edecek bir durum yoktur.

Adetten dolayidir sisligin icini rahatlatmak icin test yapmalisin. ancak hamilelik olmasi zor. adet kanaman dedigim gibi lekelenme seklinde pembemsi yada kahvemsi renkte degilse normal kanamansa sıkıntı edecek bir durum yoktur.
Normal adet kanaması yaşıyorum suan degilimdir herhlde. Peki bana onerebiliceginiz eczaneden alabilicegim test varmı?

Hanımlar ben 28 aralıkta adet olmuştum sonraki adetim 8 subatta oldum.
22 ocakta ilişkim oldu eşimle iliskinin üzerinden 17 gün geçince adet oldum neredeyse 2.adetimi olucam bende hiçbir belirti yok hamilelige dair sadece sis bi karnim var geçen hafta test te yaptım negatif çıktı bu karnimin şişliği hamilelik olabilirmi acaba. Karnim sabahları normal gibi ama gün içinde rahatsız edici bir şekilde sisiyo lütfen yardım edin

Back