• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Canimmm benimmmm Allahım umudunu kirdirtmasin insallaaaah hamilesindirrr Allahimm hayırlı sağlıklı evlat eylesin. :-* benim De bir kere 4.02 çıkmıştı ama degildim biraz fenalık gecirmistim gebelikten şüphelenip hcg bakmislardi nasipp. Allahım bu ay Mucizeni versin inşallah kan tahlili alınca haber ver beni etiketle merak ederim :)))
Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin banada isteyen herkese de mutlaka yazarım :)

Adetimin üstünden sadece 4 gun gecmisti 6 haftalik hamileydim. Kist icin gittim kocaman kese vardi.Adet görmüşum ustune siz düşünün:KK49:

Olur mu benim arkadaşım 8 gün kala öğrendi hamileliğini biri de 4 gün kala diğeri 3 gün kala böyle şeyler çok oluyo :) hatta ben şimdi aşılama yaptım 7. Gundeyim doktor 14. Gün test yap dedi adetime 5 gün kala ogrenicem yanı :)

Erken döllenme olmustur. Saglikli bir kadinin adet tarihinden 14 gun sonra olur ovulasyonu. 1 haftada gebelikte salgilanan hormon kana gecmezmis drum soylemisti. 2 hafta geçmesi gerekirmis. Yani sen adetin bittikten 1 hafta sonra ya da 5 gun sonra hamile kalirsin ovulasyonun erken olmua demektir. Erken test yaparsan pozitif cikar

Canım bazılarında çok erken belirti oluyo çok erken test yapmissin ama bazen varsa cikiyo şahit oldum ben bi arkadaşa hamile gibi geldin bana :)) 4-5 gün daha bekle testi tekrarla. İmkânsız diye birşey yok döllenmeden 12-14 gün sonra belli oluyo zaten
Test yaptırdım kan testi 38.2çıktı gebeymişim :))

Back