Hamilemiyim?

Obonjovi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
25
8
36
35
Kızlar 1haftadır aşırı sırt ağrım var ve beraberinde karın ve kas ağrılarım. bir defa birkaç damla kan da gördüm. karnımda bir şişkinlik ve sertlikte var. aşırı idrara çıkıyorum. test yaptım birkaç gün önce ikinci çizgi yaklaşık yarım saat sonra silik çıktı. bugün yine yaptım negatif. doktora göründüm hamilelik şüphem var dedi salı günü kan testi için çağırdı. adetime daha 1hafta var. sizce hamilemiyim?

Belirtilerin hamilelik gibi canimm insallahhh hamilesindir

adetine daha bir hafta varsa yumurtlaman olalı da 1 hafta olmuştur anca.
yumurtlar yumurtlamaz belirtin olması imkanasız.
ya psikolojiktir ya da başka sebep vardır.
ama bu demek değil ki hamile değilsin.
olabilirsin ama bunu öğrenmek için henüz çok erken.
adet gecikmesini bekle.

Son adetim 19 aralıktaydı yani 15ocakta tam 28 gün oluyor.ve son adetimden beri hiç korunmadık.düzenli bir ilişki oldu.soğuk algınlığımı diye düşündüm fakat 2.çıkan silik çizgi ve kan kafamı karıştırdı.bugün de negatif çıktı anlam veremiyorum.negatif derken yaklaşık 1saat sonra yine silik bir çizgi ışığa tuttuğumda beliriyor.

Son düzenleme:

Canım bazılarında çok erken belirti oluyo çok erken test yapmissin ama bazen varsa cikiyo şahit oldum ben bi arkadaşa hamile gibi geldin bana :)) 4-5 gün daha bekle testi tekrarla. İmkânsız diye birşey yok döllenmeden 12-14 gün sonra belli oluyo zaten

Sa. kizlar bir sorum olacak benim adetime 6 gün kala yumurtaliklarimda daha cok sol tarafta bi ara sira batma cekme oldu gögüslerim cok sistki kenarlarindan dogru aciyo ve ara sira uclarina sizlama girio ayaga kalkinvada basim dönüo migde bulantisi felan yok bida ara sira sol bacagim biraz cekio sorum su dün erken gebelik testi yaptim negativ cikti adetime dört gün vardi sizce hamile olma ihtimalim varmi ?

Canım benimde 4gün var adetime kan testi yaptırdım 4.8çıktı sınırdasın dediler bugün yine idrar testi yaptım ikinci cizgi az silik çıktı ama çıktı.

Eklentiler

• _20160112_175637.JPG
    15,5 KB · Görüntüleme: 832
Ben almanyada kaliyorum öyle her istedigimde kan test yaptiramiom belirtilerin neydi canim ?

Test bozuk. Hamile degilsin bence psikolojik seninki. Erken dollenne olsaydi kanda cikardi. Adet geciktikten 5 gun sonra idrar testinde cikar ancak. Cok erken henuz. Eger eminsen kendinden 3 gun sonra kan testi yaptır tekrar artarsa hamilesindir.

Adet gecikmeden idrar testinde cikmaz. Erken dollenme olduysa cikar. Adetinin geçmesini bekle

Teste dikkat ettiniz mi iki kere yaptım ikisinde de silik çıktı ama çıktı.prospektüsünü okudum eğer ikinci çizgi pembe gibi çıkarsa gebelik vardır fakat bebek küçüktür gibi bişeyler yazıyordu.kan testim4.8çıktı sınırda yani hcg hormonu iki gün içince bile artarmış hızla.düşük riskide olabilir dedi doktor.Canım şikayetlerim aşırı sırt ağrısı karın ve kas ağrısıydı artı bi kaç damla kan gördüm ve halsizim aşırı derecede.bu şikayetlerle gittim.ve eşimle son adetimden beri düzenli korunmadan ilişkiye girdik haliyle şüphelerim var dı.

Tabiki kaybetme.herkesin belirtileri farklı oluyor.bazılarının ultrason da bile çıkmıyor.adetini bekle.benim arkadaşımın birgün gecikti sadece test yaptı çıktı.inşallah bebişin olur :))

Insaallah allah isteyen herkeze nasip eder biz üc aydir korunmuyoruz ama bu ay bi farkliyim sanki piskolojik ommadigina eminim ama

Adet gecikmeden idrar testinde cikmaz. Erken dollenme olduysa cikar. Adetinin geçmesini bekle

Olur mu benim arkadaşım 8 gün kala öğrendi hamileliğini biri de 4 gün kala diğeri 3 gün kala böyle şeyler çok oluyo :) hatta ben şimdi aşılama yaptım 7. Gundeyim doktor 14. Gün test yap dedi adetime 5 gün kala ogrenicem yanı :)

Evet canım su damladı sonuç çıkmıştı sonra su damlattım yanlışlıkla :) bekliyorum hayırlısını dileyip :)

Evet kesinlikle varsa çıkıyor yeter ki gebelik olsun katılıyorum benimde çevremde çok adetten önce öğrenen oldu

Evet kesinlikle varsa çıkıyor yeter ki gebelik olsun katılıyorum benimde çevremde çok adetten önce öğrenen oldu

Canimmm benimmmm Allahım umudunu kirdirtmasin insallaaaah hamilesindirrr Allahimm hayırlı sağlıklı evlat eylesin. :-* benim De bir kere 4.02 çıkmıştı ama degildim biraz fenalık gecirmistim gebelikten şüphelenip hcg bakmislardi nasipp. Allahım bu ay Mucizeni versin inşallah kan tahlili alınca haber ver beni etiketle merak ederim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…