Belirtilerin hamilelik gibi canimm insallahhh hamilesindirKızlar 1haftadır aşırı sırt ağrım var ve beraberinde karın ve kas ağrılarım. bir defa birkaç damla kan da gördüm. karnımda bir şişkinlik ve sertlikte var. aşırı idrara çıkıyorum. test yaptım birkaç gün önce ikinci çizgi yaklaşık yarım saat sonra silik çıktı. bugün yine yaptım negatif. doktora göründüm hamilelik şüphem var dedi salı günü kan testi için çağırdı. adetime daha 1hafta var. sizce hamilemiyim?
Kızlar 1haftadır aşırı sırt ağrım var ve beraberinde karın ve kas ağrılarım. bir defa birkaç damla kan da gördüm. karnımda bir şişkinlik ve sertlikte var. aşırı idrara çıkıyorum. test yaptım birkaç gün önce ikinci çizgi yaklaşık yarım saat sonra silik çıktı. bugün yine yaptım negatif. doktora göründüm hamilelik şüphem var dedi salı günü kan testi için çağırdı. adetime daha 1hafta var. sizce hamilemiyim?
Canım benimde 4gün var adetime kan testi yaptırdım 4.8çıktı sınırdasın dediler bugün yine idrar testi yaptım ikinci cizgi az silik çıktı ama çıktı.Sa. kizlar bir sorum olacak benim adetime 6 gün kala yumurtaliklarimda daha cok sol tarafta bi ara sira batma cekme oldu gögüslerim cok sistki kenarlarindan dogru aciyo ve ara sira uclarina sizlama girio ayaga kalkinvada basim dönüo migde bulantisi felan yok bida ara sira sol bacagim biraz cekio sorum su dün erken gebelik testi yaptim negativ cikti adetime dört gün vardi sizce hamile olma ihtimalim varmi ?
Sa. kizlar bir sorum olacak benim adetime 6 gün kala yumurtaliklarimda daha cok sol tarafta bi ara sira batma cekme oldu gögüslerim cok sistki kenarlarindan dogru aciyo ve ara sira uclarina sizlama girio ayaga kalkinvada basim dönüo migde bulantisi felan yok bida ara sira sol bacagim biraz cekio sorum su dün erken gebelik testi yaptim negativ cikti adetime dört gün vardi sizce hamile olma ihtimalim varmi ?
Adet gecikmeden idrar testinde cikmaz. Erken dollenme olduysa cikar. Adetinin geçmesini bekleSa. kizlar bir sorum olacak benim adetime 6 gün kala yumurtaliklarimda daha cok sol tarafta bi ara sira batma cekme oldu gögüslerim cok sistki kenarlarindan dogru aciyo ve ara sira uclarina sizlama girio ayaga kalkinvada basim dönüo migde bulantisi felan yok bida ara sira sol bacagim biraz cekio sorum su dün erken gebelik testi yaptim negativ cikti adetime dört gün vardi sizce hamile olma ihtimalim varmi ?
Sagolcanim yani umudunu kayb etmemi diyosunAdet gecikmeden idrar testinde cikmaz. Erken dollenme olduysa cikar. Adetinin geçmesini bekle
Tabiki kaybetme.herkesin belirtileri farklı oluyor.bazılarının ultrason da bile çıkmıyor.adetini bekle.benim arkadaşımın birgün gecikti sadece test yaptı çıktı.inşallah bebişin olur :))Teste dikkat ettiniz mi iki kere yaptım ikisinde de silik çıktı ama çıktı.prospektüsünü okudum eğer ikinci çizgi pembe gibi çıkarsa gebelik vardır fakat bebek küçüktür gibi bişeyler yazıyordu.kan testim4.8çıktı sınırda yani hcg hormonu iki gün içince bile artarmış hızla.düşük riskide olabilir dedi doktor.Canım şikayetlerim aşırı sırt ağrısı karın ve kas ağrısıydı artı bi kaç damla kan gördüm ve halsizim aşırı derecede.bu şikayetlerle gittim.ve eşimle son adetimden beri düzenli korunmadan ilişkiye girdik haliyle şüphelerim var dı.
Amin inşallah.Insaallah allah isteyen herkeze nasip eder biz üc aydir korunmuyoruz ama bu ay bi farkliyim sanki piskolojik ommadigina eminim ama
Adet gecikmeden idrar testinde cikmaz. Erken dollenme olduysa cikar. Adetinin geçmesini bekle
Amin inşallah.
Evet kesinlikle varsa çıkıyor yeter ki gebelik olsun katılıyorum benimde çevremde çok adetten önce öğrenen olduOlur mu benim arkadaşım 8 gün kala öğrendi hamileliğini biri de 4 gün kala diğeri 3 gün kala böyle şeyler çok oluyo :) hatta ben şimdi aşılama yaptım 7. Gundeyim doktor 14. Gün test yap dedi adetime 5 gün kala ogrenicem yanı :)
Evet kesinlikle varsa çıkıyor yeter ki gebelik olsun katılıyorum benimde çevremde çok adetten önce öğrenen oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?