Hamilemiyim ??

Tatlım bundan değilde erken gebelik testleri var ayni bunun gbi ben en çok ona güveniyorum ben adetim 2 gun geçince yapmıştım kopkoyu ikinci çizgi çıkmıştı. Onlar adet günü bile sonuç veriyorr

Tatlım bundan değilde erken gebelik testleri var ayni bunun gbi ben en çok ona güveniyorum ben adetim 2 gun geçince yapmıştım kopkoyu ikinci çizgi çıkmıştı. Onlar adet günü bile sonuç veriyorr
Evet biliyorum onları da elimde yoktu eczane de kapalıydı..yarın alıcam testi.kan da vericem.hayırlısı inşallah.

Arkadaşlar merhaba.bugün testi tekrarladım daha koyu sonuç bu kez. Kan da verdim az önce yarın alıcam sonucu..

Arkadaşlar Merhaba..5ay önce düşük nedeniyle kürtaj oldum.üc aydır bebek için korunmuyoruz tabi doktor kontrolünde.benim bugün regli olmam gerekiyor normalde fakat iki gündür kahve lekelenmem oldu.hatta bu ayda bebiş yok deyip adet oldum sandım çünkü hep sancılı adet olurum sancımda vardı.fakat bu sabah lekelenmem de durunca test yaptım..açık rekli ikinci çizgi çıktı ama ben emin olamıyorum.ümitlenmek istemiyorum çünkü çoküzülürüm yoksa :KK43: testin resmini affınıza sığınarak paylaşıyorum.

Mehaba arkadaslar bende bi dusuk yaptim kurtajdan sonra 6 ay korunduk iki aydır cocuk dusunuyoruz ama bu ay kendimi tuhaf hissediyorum 3 yada 4 gündür göğüslerimde hassasiyet ile birlikde dolgunluk basladi adetime daha 9 gun var ama sizce suphelenmelimiyim

Mehaba arkadaslar bende bi dusuk yaptim kurtajdan sonra 6 ay korunduk iki aydır cocuk dusunuyoruz ama bu ay kendimi tuhaf hissediyorum 3 yada 4 gündür göğüslerimde hassasiyet ile birlikde dolgunluk basladi adetime daha 9 gun var ama sizce suphelenmelimiyim
slm cnm sonuç pozitifmi

Hayır canim maalesef pozitif cikmadi dedgin gibi erken testlerden yaptim bende zaten hasta oldum yalniz doktora gittik kistim oldugunu öğrendik ama kotu huylu deil ve de kucuk

Back