Hamilemiyim ??

Mnsr06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
32
2
3
Adet günüm geçeli 2 ay oldu gögüslerinde aşırı hassasiyet var kasılmalarım mide bulantılarım var acaba hamilemiyimm ??

ya ben birgun geciksem catlarim nasil duruosunuz kan testi yaptir bence

8 aylık evliyim üç kez felan kan tedti yaptrdım gecikmelerim oldu daha önce muayene de oldum doktor bişeym olmadgnı söyledi inşallah vardr bu sefer

Hayırlısı çokça dua et inşallah oylesindir ama sıkma canını daha yeni evlimişsin olur inşallah :)

Slm kizlar adetime 5gun var ama ben son 4gundur mide bulantisi kasık bolgemde skışma hissediyorum ve atesim son 10gunde yukselme var belimde de agri var hamile olabilir miym acaba?test yaptim negatif dua ediyorum ama umitlenmek de istemiyorum yardimci olurmusunuz?

İnşalla
inşallah hamilesindir canm ama bende aynnı şikayetleri yaşadım hatta gögüslerim felan da çok şişti agrıdı ama adet oldum rabbim inşallah nasip etmiştir sana yiede umudunu yitirme

İnşalla

inşallah hamilesindir canm ama bende aynnı şikayetleri yaşadım hatta gögüslerim felan da çok şişti agrıdı ama adet oldum rabbim inşallah nasip etmiştir sana yiede umudunu yitirme
Ins canim ya aynen bende de gogus gerginligi ve acisi var...bu ay herseye dikkat ettim ovulasyon donemine de...bakalim ins o test erken yapilmis bi test olmustur...

Amin hepimize ins.gecen ayda umitlenmistim ama bosa cikti ...bi mutlu sona ulasayim heeeyyyt diye gelecem sayfaya:)

Bende 8 aylık. Seninkide çok değilmiş bu kadar sıkma kendini diycem ama bende çok sıkıyorum kendimi :-(
Bence swn bunaltma kendini ben su 4aydir kafama takiyorum cok...hormon degerlerim dengesiz cikti bi bu problemim var ama neden olmuyo anlayamiyorum?

Bence swn bunaltma kendini ben su 4aydir kafama takiyorum cok...hormon degerlerim dengesiz cikti bi bu problemim var ama neden olmuyo anlayamiyorum?
Hmm bende bi problem yok sadece Allahın takdirine kalmış bişey bakalım herşeyin hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…