Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl olmayınca hamilemiyim sorusunu anlayabiliyorum ama regl olunca hamılemıyım sorusunu anlayamadım.Erken olmuşsunuz sanırım.Kullandıgınız ilaç,stres,yada başka birşey sebep olmuştur ben sanmıyorum hamile oldugunuzu :)
cnm adet kanaması gıbı dıılse kanaman lekelenme tarzında ıse ; ve goguslerınde hassaslık varsa hamıle olabılırsın.... eczaneden test cubugu al bı an onceTesekkur ederim cevap icin hamilelikte de kanama olabiliyormus ondan suphelendim bende zaten
Olabilir canım evet ama ,normal adet tarihinde olur diye biliyorum.Herhangi, bir ilaç kan sulandırıcı özellikle aspirin v.b bunlar sebep oluyormuş kimisine.Regl tarıhınden erken oldugu için idrar testleri bi sonuç vermeyebilir belki.Bİ kan testi falan dene için rahat eder :)Tesekkur ederim cevap icin hamilelikte de kanama olabiliyormus ondan suphelendim bende zaten
Ilk defa duydum yumurtlama kanamasini bi test yaptirayim o zaman bendebende böyle birşey yaşamıştım.doktor yumurtlama kanamasıdır dedi.Bende yumurtlama kanaması olmayacak kadar çok dedim hormon tahlili yaptı hakikaten de yumurtlama kanamasıymış.hormon testinden anlaşılıyormuş.sizde yaptırın bence
Acik renk kan geldi belimde adet sancisi gibi agri da var bakalim kanama artarsa regl oldum demektir normalde adet gunum 1-2 gun disinda hic sasmaz ondan panik oldum bebekte istiyorduk dusuk olmasindan korktum biraz da ama dusukte daha fazla kan gelirdi sanirim :cnm adet kanaması gıbı dıılse kanaman lekelenme tarzında ıse ; ve goguslerınde hassaslık varsa hamıle olabılırsın.... eczaneden test cubugu al bı an once
Biraz zaman gecsin kanama artarsa regl oldum demektir dedigin gibi test cubuklari simdiden sonuc vermeyebilir ilac kullanmiyorum ama belki stresten olabilir ilk defa oluyor boyle bisey panik oldum biraz sanirimOlabilir canım evet ama ,normal adet tarihinde olur diye biliyorum.Herhangi, bir ilaç kan sulandırıcı özellikle aspirin v.b bunlar sebep oluyormuş kimisine.Regl tarıhınden erken oldugu için idrar testleri bi sonuç vermeyebilir belki.Bİ kan testi falan dene için rahat eder :)
Benimde kan geldi ama cok az bakalim boyle leke seklinde kalirsa test yaptiririm bendebenim adetimden 8 gün önce olmuştu lekelenme halindeydi benimki. sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
ya allah aşkına bu soruyu sorduğun yere bak=D buradaki kadınlar, zarım gitti, diktirecem, kocişim de kocişim, şiddet gördüm ama yine de boşanmak istemiyorum, cinsellik tü kaka, ayıp günah diye ortalarda dolanan kadınlar. daha kendi anatomilerinden haberleri yok, gelmiş burada yalnızca tetkiklerle anlaşılacak bir soru soruyorsun.
fertilize olmuş yumurta rahme otururken böyle kanamalar olabilir ama düşük ihtimal, bana sadece mevsim değişikliğine bağlı hormon dengesizliğinden reglin erken olmuş gibi geldi.
zaten bir kadının hamile kalabileceği belirli günler var. 2 reglin arasının kaç gün olduğunu bul. diyelim ki 30 gün. 30'dan 14 çıkar, 16. 16. günde yumurtluyorsun. 16. günün 1-2 gün sonrası ve 1-2 gün öncesi dönemlerde hamile kalabilirsin. onun dışında (eğer düzenli yumurtluyorsan) hamilelik oluşması zaten imkansız.
polıkıstıksındır belkıArkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum geçen ay 1gün adet oldum sonra kesildim bu ay bugün olmam gerekiyordu yine olmadım hamileliğin bütün belirtileri var ama 10-20 gün önce iki kez eczaneden test aldım ikisi de negatif.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz.eşim olmaz öle bişey diyor sizce hamile olabilir miyim?
hamilelik belirtileri o kadar erken başlamaz.arkadaşlar bir sorum var. regl tarihime 6 gün var. ama koltuk altıma dogru agrı var göğsümde. ve idrar sıklıgım arttı.. sizce bu bir gebelk denemesi olabilirmi.