B bym Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 20 1 38 11 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #21 buussra .!.: Wardir bi wakti zmni canm ne kadarlik ewlisin Genişletmek için tıkla... 1 yıldır canım.sen
buussra .!.: Wardir bi wakti zmni canm ne kadarlik ewlisin Genişletmek için tıkla... 1 yıldır canım.sen
B bym Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 20 1 38 11 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #22 buussra .!.: Wardir bi wakti zmni canm ne kadarlik ewlisin Genişletmek için tıkla... 1 yıldır canım sen
buussra .!.: Wardir bi wakti zmni canm ne kadarlik ewlisin Genişletmek için tıkla... 1 yıldır canım sen
buussra Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 684 158 133 11 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #23 bym .!.: 1 yıldır canım sen Genişletmek için tıkla... Bir bucuk senelik ewliyim canm bende. Sabret olucak insallah
bym .!.: 1 yıldır canım sen Genişletmek için tıkla... Bir bucuk senelik ewliyim canm bende. Sabret olucak insallah
B bym Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 20 1 38 12 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #24 buussra .!.: Bir bucuk senelik ewliyim canm bende. Sabret olucak insallah Genişletmek için tıkla... işallah canım .bide şimdi adet görmeyince hamile kalmak risklimi ondan da korkuyorum sonuçta yumurtlama zamanımı bilemiyorum
buussra .!.: Bir bucuk senelik ewliyim canm bende. Sabret olucak insallah Genişletmek için tıkla... işallah canım .bide şimdi adet görmeyince hamile kalmak risklimi ondan da korkuyorum sonuçta yumurtlama zamanımı bilemiyorum
buussra Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2013 684 158 133 12 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #25 bym .!.: işallah canım .bide şimdi adet görmeyince hamile kalmak risklimi ondan da korkuyorum sonuçta yumurtlama zamanımı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Doktora gorundun mu canm
bym .!.: işallah canım .bide şimdi adet görmeyince hamile kalmak risklimi ondan da korkuyorum sonuçta yumurtlama zamanımı bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Doktora gorundun mu canm
B bym Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2012 20 1 38 12 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esrahayal #26 Evet ama bunu sormadim sadece bna hic bi sorunum olmadigini belki stres belkide hava degisigimden dolayi geciktigi
Evet ama bunu sormadim sadece bna hic bi sorunum olmadigini belki stres belkide hava degisigimden dolayi geciktigi