• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM :?

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
slm bayanlarr son adet tarihim 4 ekim yumurtamın çatladığı gün 18 ekim ve 31ekimdeki kandaki beta hcg 104,95 sizce düşük bir değermii bilgisi olan bayanalar varmı :? 18 ekimde çatladığı gün ilşki oldu bence 18-veya 19 çatladı ama bence 18 inde çatladı ovolsyon testi kulandım ilşiden 4 gün sonra 1damla leke kan geldi o da açık kımızı sonra 31 ekimde baktım yine açık kırmızı leke kan geldi test yapayım dedim çok silik çıktı teszte doktora gittim kan testinde sonuç 104,95 çıktı doktor hamilelik var dedi kesin bir şey söylemek için keseyi ve kalp atışlarını görmemiz lazım dedi aslında 4 gün sonra gel ddi bakalım kandaki değirin yükselmişmi ama uzak dedim oda kanaman olursa gelirsin o zman dedi lekelenmeye normal dedi şuan yok zaten dün test yaptım evde tekrar çizgi biraz koyulaşmıştı demmeki değerim artmış dime hatunlar :)

slm bayanlarr son adet tarihim 4 ekim yumurtamın çatladığı gün 18 ekim ve 31ekimdeki kandaki beta hcg 104,95 sizce düşük bir değermii bilgisi olan bayanalar varmı :? 18 ekimde çatladığı gün ilşki oldu bence 18-veya 19 çatladı ama bence 18 inde çatladı ovolsyon testi kulandım ilşiden 4 gün sonra 1damla leke kan geldi o da açık kımızı sonra 31 ekimde baktım yine açık kırmızı leke kan geldi test yapayım dedim çok silik çıktı teszte doktora gittim kan testinde sonuç 104,95 çıktı doktor hamilelik var dedi kesin bir şey söylemek için keseyi ve kalp atışlarını görmemiz lazım dedi aslında 4 gün sonra gel ddi bakalım kandaki değirin yükselmişmi ama uzak dedim oda kanaman olursa gelirsin o zman dedi lekelenmeye normal dedi şuan yok zaten dün test yaptım evde tekrar çizgi biraz koyulaşmıştı demmeki değerim artmış dime hatunlar :)
Canım tekrarlamalisin testi kan vermelisin gidip neden gitmiyosun

kan tahlili daha garanti oluyor idrar tahliline göre
bide test pozitif çıkınca dr lar genelde ilk olarak dış gebelik felan olabilir kalp atışlarını felan duymak gerek diyorlar panik yapma

:cry:kızlar benimde bi sorum olucak işin içinden çıkamadım.1yıllık evliyim geçen aya kadar adetim hep düzenli gelirdi yani 30 günde bir olurdum ama geçen ay adet görmedim doktor ilaç verdi onu kullandım ve 26 eylülde adet oldum.acaba benm şimdi ne zaman olmam gerekiyo yada gebe olabilir miyim??hiç bu durumu yaşamış var mıı??

ayrıca aranıza yeni katıldım umarım doğru yere yazmışımdır.:KK48:

:cry:kızlar benimde bi sorum olucak işin içinden çıkamadım.1yıllık evliyim geçen aya kadar adetim hep düzenli gelirdi yani 30 günde bir olurdum ama geçen ay adet görmedim doktor ilaç verdi onu kullandım ve 26 eylülde adet oldum.acaba benm şimdi ne zaman olmam gerekiyo yada gebe olabilir miyim??hiç bu durumu yaşamış var mıı??
dr gebelik tahlili yapmıştır herhalde ilaç vermeden önce..çünkü evli bir kadının adetinin gecikmesi durumunda akıla gelecek ilk şey gebeliktir
adet bazen değişebiliyor stres vb. etkenlerle..ya da sebepsiz yere erken yada geç olabiliyor..tanıdığım bir dr kadınlar aslında her ay düşük yapar adetle birlikte çocuğa dönüşmemiş yada dönüşmüş tutunamamış bebekleri atarlar demişti..ne zaman adet olacağını dr bile bilemez bence..stres yapma günleri takip et..eğer 1 hafta 10 gün felan geçerse evde idrar tahlili yaparsın eğer pozitif çıkarsa kan tahlili yaptırırsın..yine geç olursan neden düzensizleştiğinin araştırılması için kadın doğum uzmanına gidersin..tavsiyem öncelikle sakin ol ve takip et kendi durumunu..

teşekkür ederim cevabın için dün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı :( dediğin gibi biraz daha bekliyim zaten başkada çarem yok ..

adet günün en azından 1 hafta geçince tahlil yaparsın..böyle sürekli tahlil felan yaparak kendine stres yapma bence..çok düşünmemeye çalış, stresten uzak dur..sürekli oldumu olacakmı düşüncesi bile etkiler durumunu..hem daha evleneli 1 yıl olmuş..bu uzun bir zaman değil..sakin ol ve hayırlı sağlıklı bebişler için bol bol dua et :KK66:

Canim ben 5 haftalik hamileyim daha yeni çift çizgiyi gördüm. Erken gebelik testinde silik cikti. Kan verdim 57 cikti gecen hafta. Şali gidicem yine.

adet günün en azından 1 hafta geçince tahlil yaparsın..böyle sürekli tahlil felan yaparak kendine stres yapma bence..çok düşünmemeye çalış, stresten uzak dur..sürekli oldumu olacakmı düşüncesi bile etkiler durumunu..hem daha evleneli 1 yıl olmuş..bu uzun bir zaman değil..sakin ol ve hayırlı sağlıklı bebişler için bol bol dua et :KK66:

doğru söylüyon daha herşey yenide hemen olumsuzluk

doğru söyluyosun sürekli düşünmekte etkiliyo hayırlısı artık :KK16:

BANA yardım edicek kimse yok muu:mad:
Canm doktorlar keseyi gorene kadr beta hcg kac olursa olsun hamilesn diyemiyor. Ama hamilesin tabiki benim ilk degerim 44 tu ama hamileymisim yani kese gorununce daha sorada kalp atisini gorunce garantiledik hamileligi. Sende hamilesin merak etme kesenin gorunecegi gunu bekle beta hcg 10 un ustunde oldugu zman hamilesjn

Kizlar sevgilimle 1 eylulde iliskiye girdim korunduk. Condomi cikartti sperm yokti bi kackerede soktu. Ondan sonra supelindik norlevo aldim 75.saat icinde normalde 72,saat olmasi gerekiyor ve 12.adet oldum. Ekim ve kasimdan beri adet olmuyor norlevo geciktirmis olabilirnmi? Hic kusma gibi seulerde yok ve 7 kere test yaoptim gebelik yok diyor sizce kizlar:((

Canm doktorlar keseyi gorene kadr beta hcg kac olursa olsun hamilesn diyemiyor. Ama hamilesin tabiki benim ilk degerim 44 tu ama hamileymisim yani kese gorununce daha sorada kalp atisini gorunce garantiledik hamileligi. Sende hamilesin merak etme kesenin gorunecegi gunu bekle beta hcg 10 un ustunde oldugu zman hamilesjn
malesef cumartesi günü doktora gittim ne kanda nede ultrasonda bişey çıktıı :(

Back