Hamilemiyim

sevgiyu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
89
55
8
Merhabalar..bilgisi olanlardan yardim istiyorum.adetlerim düzensizdir yani genelde bir hafta gecikir.ama gecen ay gecikmedi gününde oldu bu ay 16 sinda olması gerekirdi ama hala olmadi gebelik testi yaptim dun silik çizgi cikti hemen HCG baktirdik 0.14 cikti.sonra iki test daha yaptimcok silikti ama yine cikti cizgiler.deger cok dusuk ama hala adet belirtisi bile olmamasi ve testler kafami karistirdi hamile olabilirmiyim acaba adet olmazsam sali günü tekrar HCG baktircaz.cok kotu boyle belirsizlikle beklemek

Son düzenleme:
Canim hamile olabolirsin bunun icin biraz daha sabretmen gerekio zor ama iki gun sonra idrari tekrarla

Sali günü tekrar yapcam test. HCG baktirmadan önce.hayirlisi inşallah tskkr ederim

meraba canım bende adetim gecikince idrar testi yapmıştım.bndede çok silik çizgi çıktı ertesi gün emin olmak için kan testi yaptırdım 286 çktı beta hcg yani idrarda silik çıktıysa ve gebelik varsa beta hcgde çıkmaması imkansız çnkü ilk önce kanda belli olur snra idrarda çıkar.

Acaba gebelik yeniyse ondanmi düşük cikti diyede dusunmeden edemiyoz .birkaç güne belli olacak hersey

İnşallah hamilesindir canım bazen hcg testinde bile cikmaya biliyo biraz daha sabret inşallah sonu güzel olsun :)

İnşallah tskrr ederim eşim tam bi çocuk delisi en çok o bu duyguyu yasasin diye de çok istiyorum olumlu olmasini :)

Çok nadirde olsa kan testinde hata olabiliyor bunu bir tanıdığımda yaşadım sonra testi tekrarladılar ve özürdilediler hata bizden kaynaklı dediler gebelik varmış.İdrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız gibi anca hata sonucu böyle olabilir.Ya idrar testi bozuktur ya da kan testinde bir hata vardır...Bence bir kaç gün daha bekle regl olmazsan kan testini başka bir yerde tekrarla..İdrar testi yapmaya devam edeceksen farklı idrar testleri kullan bu kez...

Özel hastanede yaptirdik testi ama dediğiniz gibi hata olabilir yinede nerde yaptirsakta.birkaç güne tekrar yaptircaz tskkr ederim

Yarin hem idrar testi yapcam hem kan yaptircaz yarini bekliyorum sonucu haber veririm size

Hala adet olmadim hic bi belirtide yok idrarda pozitif kanda negatif cikiyor hala.arada sıkıştım kaldım.spor yürüyüş yapiyodum onlarida yapamiyorum günlerdir ya varsa bi tehlike olur diye belirsizlik ne kotu şeymiş

Merhaba yardiminiza ihtiyacim var..
Ben bi hataya dustum ve regl gunumde iliskiye girdim 2 ve ya 3. Gununde , daha sonra yani oliskiye girdikten sonra ki gunlerde kananmam cok azaldi sonra sadece kahve akintilar geldi cok az kan vs.. Ve suan kasiklarima ara ara kramp giriyo ya da kendimi sıkınca nasil anlatsam ikininca mesela ayaktayken agri giriyomus gini kasigim aciyo anlatamam sizce hamilemiyim neden?anlam veremiyorum yardin edin lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…