hamilemiyim

uzak21

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
20
0
6
34
Diğer
merhaba 6 aylik bir kizim var dogumdan 2 ay sonra adet olmaya basladim fakat agustos ayinda adet olmadim 2 defa tes yaptim hamile degilim sizce neden adet olmuyorum test yaniltabilirmi

arkadaşımda sizin gibiydi adet düzensizliği başlamıştı bir ay oluyorsa tekrar iki ay sonra oluyordu

büyük ihtimalle hamile değilsiniz

ikinci bir bebegine bunyem nede psikolojim kaldiracak gucte degil zor zamanlar geciriyorum ailemden ilk kez bu kadar uzaktayim ve ilk kez ayrildim esim cok zor zamanlar yasatiyor bana bebegim cok huysuz hayatim kotu gidiyor

rabbim yardımcınız olsun bebeğiniz çok küçükmüş testte yapmısınız çıkmamıs zaten üzmeyin kendinizi

konuyla alakalı değil ama neden ailenizden uzaksınız

merhaba 6 aylik bir kizim var dogumdan 2 ay sonra adet olmaya basladim fakat agustos ayinda adet olmadim 2 defa tes yaptim hamile degilim sizce neden adet olmuyorum test yaniltabilirmi

eger emziriyorsanız,bu tür adet düzensizliklerinin olması normal,prolaktin hormonuyla ilgili.ama yine de emin olmak için bir kan testi yaptırabilirsiniz.biraz özele giriyor olacam,ama neden hayatınız kötü gidiyor,eşinizle ne probleminiz var?belki yardımcı ola biliriz diye sordum,kusura bakmayın.

evleneli 15 ay oldu esim cok degisti esim yabanci benim musluman oldu ailesi ile aralari acildi bir cok problem simdi dubaiye yerlestik cok ama cok farkli bir adam oldu her seye agresif tepkiler veriyor beni kendinden bile koruyan adam ufak bir seyde seytana donusuyor simdi kardesi geldi yanimiza dahada tuhaf olmaya basladi benim canimi yakan insanin hizmetini goruyorum buda ayri agirami gidiyor

ben dubaiye yerlestim ailem turkiyede kaldi yabanci dilimde yok tek basima bebegim ve ben tum gunu evde geciriyoruz insan yuzu gormuyoruz sesi duymuyoruz annemi cok ozledim kardeslerimi babami hatta simdi yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlari dinlerim

gerçekten çok üzüldüm,hem ailevi problemler,hem gurbet...gurbet kendi başına bir problem zaten...eşinizle konuşmayı denedinizmi hiç?belki size söyleyemediyi bir sıkıntısı vardır,onun için agresifleşmiştir,çünki bir çok insanda oluyor bu,yaşadıklarını içine atıyor,paylaşamıyor ve bunu öfkeyle dışa vuruyor.belki yumuşak bir dille konuşabilir,sizi rahatsız eden mevzuları anlata bilirsiniz.inşallah sizi anlar.

cok fazla problemlerini yansitmaz bana evet gurbet gercekten inanilmaz derecede zor yalnizlik dahada zor kocaman bir kalabaligin icinde yapayalniz kalmak hele dahada zor. su aileme anlatmayi dusundum ama sonra onlarin uzulmesini istemedim kendi icim kendim yasiyorum herseyimi bazen bebegime bile dayanamiyorum allaha sadece duan bir an once bebegimle beraber olmek ozur dilerim cok ic karartici konustum ama konusacak bir insana ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…