meraba bynlar.sat 14 haziran.adetimin 7. günü 10 mm yumurtam vardı.hala adet olmadım.idrara sık çıkıyorum biraz akıntım var.tam beyaz değil.her zamn göğüslerim ağrırdı ama ağrım yok sadece büyüme var gibi.testimde yok.ne düşüneceğimi bilemiyorum...2 yıldır hep negatif çıktı birazda ondan korkuyorum.ltfn yardımcı olun
meraba bynlar.sat 14 haziran.adetimin 7. günü 10 mm yumurtam vardı.hala adet olmadım.idrara sık çıkıyorum biraz akıntım var.tam beyaz değil.her zamn göğüslerim ağrırdı ama ağrım yok sadece büyüme var gibi.testimde yok.ne düşüneceğimi bilemiyorum...2 yıldır hep negatif çıktı birazda ondan korkuyorum.ltfn yardımcı olun
Sağolun kızlar ya inşallah.beklemek en iiyisi pko luyum çünkü.zaten testimde yok.ama meraktanda ölecemAyrıca reyyancım etiketin çok ciciş olmuş inşallah kucağına hayırlısıyla alırsın kuzucunu
Adetin gecikiyormuydu peki önceden cnm
darısı sana kuzum :) amin duaların için bende hep sana ediyorum rabbim bu güzel günlerde nasip etsin sanada.
zehra yapmadın mı hala haber bekliyorum kız???
mrn arkadaşlar hamilelik belrtileriyle alaklaı bişey sorcam benm adet olma günerim ama henüz olmadım normalde sancım olurdu 1 hafta önceden şimdi sadece ara ara hafif bi ağrılar oluyo geçiyoo...birde bu gözbebeği büyüyormuş hamileykenn nasıl bi bilginiz varmı ..ve hamile olmayan biri gözbebğine baksın ne kadar büyüklükte benmii piskolojik olarak büyük görüyorum acaba
mrb ben bu konu hakkında bilgi veremem çünkü bizimki tüp bebek değişiklik olarak sadece tüm gögsüm ağrırkwn bu sefer sadece uçları açımıştı ve yanaklarım pembeleşti o kadar kusura bakmayın pek bilgi veremedim size.
göz bebei buyuyo ama o biraz daha ılerıkı haftalarda oluyo 7 8 gıbı o zamanda zaten orenmıs oluosun adetten öncekı en keın belirti vajınanın renk değiştirmesi bence ben ordan anladım tabı kımsenın oraya bakmak aklına gelmedıı için bu belirtı genelde bilinmiyomrn arkadaşlar hamilelik belrtileriyle alaklaı bişey sorcam benm adet olma günerim ama henüz olmadım normalde sancım olurdu 1 hafta önceden şimdi sadece ara ara hafif bi ağrılar oluyo geçiyoo...birde bu gözbebeği büyüyormuş hamileykenn nasıl bi bilginiz varmı ..ve hamile olmayan biri gözbebğine baksın ne kadar büyüklükte benmii piskolojik olarak büyük görüyorum acaba
göz bebei buyuyo ama o biraz daha ılerıkı haftalarda oluyo 7 8 gıbı o zamanda zaten orenmıs oluosun adetten öncekı en keın belirti vajınanın renk değiştirmesi bence ben ordan anladım tabı kımsenın oraya bakmak aklına gelmedıı için bu belirtı genelde bilinmiyoböle morumsu koyu bı renk alıo kanlanmıs oluo ama alt tarafı giriş tarafı yanı
adetine kaç gun var sonucu merakla beklıyorumhmm bak bunuda ilk defa duydum gündüz gözüyle bi bakim yarınn ..:) çok saol bu kez herzmanki adet dönemimden daha farklı seyrediyo çünkü umutlandım ne yalan söylim :S
adetine kaç gun var sonucu merakla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?