5 nisandan beridir bebek için uğraşıyoruz adetim 28 güne bir olur düzenlidir ama bu ay adetim 2 gün sürdü sonrasında hep leke geldi.. ve şuan alt kasıklarımın en çok solda şişlik var baya belirgin bir şişlik hamilemiyim yoksa kist mi var anlayamadım eczaneden test alsam belli olur mu hemen cevap verebilirseniz çok memnun olacağım...
benimde 3gün geldi sonra birdaha gelmedi. en iyi sonuç için 15gün bekle edczaneden test al onda zaten çıkar çıkıncada gene bir kan testi yaptır jinekologa gitmeden hamileysen 2-3 hafta sonrada jinekologa gidersin ilk3 ay çok önemli düşükler o dönemlerde oluyor bebek büyüyormu diye 10 günde bir kontrole çağırabilir çünkü ozaman daka kese halinde oluyor. beni bu şekilde yaptım şuan 5.5 aylık hamileyim. allahıma şükür sağlığı yerinde...
5 nisandan beridir bebek için uğraşıyoruz adetim 28 güne bir olur düzenlidir ama bu ay adetim 2 gün sürdü sonrasında hep leke geldi.. ve şuan alt kasıklarımın en çok solda şişlik var baya belirgin bir şişlik hamilemiyim yoksa kist mi var anlayamadım eczaneden test alsam belli olur mu hemen cevap verebilirseniz çok memnun olacağım...
adet günün kaç gün geçti ve iki gün adetim geldi diyorsun miktarı nekadardı az mı geldi çok mu yani yerleşme kanaması falanda olabilir adetin 2 3 gün geçtiyse eczaneden test alıp yapabilirsin yada sağlık ocağına falan gidip kan testide yaptırabilirsin.