hamılemıyım :(

ekin3509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
135
69
73
Erzurum
1 senelık evlıyız ve hala 1 senedır korunmamamıza ragmen hmıle kalamadım cok uzuluyorum bu duruma kac tane doktora gıttım sorun yok dıyorlar stresten olmaz dıyorlar eşimdede sorun yok hersey normal ama olmuyor hergun dua edıyorum butun aılem dua edıyor yok 3 aydır adet duzensızlıgım var 3 aydır 10,15 gun gec gelıyor adetım benı umutlandırıyor.bu neden kaynaklanıyordur sızce?? ayrıca sol kasıgımda 3 aydır agrı var.karnımda aşırı gaz var gaz sancı yapıyor ,göguslerımde dolgunluk oldu,ve karnımda kelebek kıpırtısı gıbı bırseyler hıssedıyorum.ve sarımsı akıntım var 1 aydır bunlar neden kaynaklanıyor sızce arkadaşlar hamıle olabılırmıyım? bunları yasayan varmı?

bak kendini hiç yorma kafanıda dağıtman için yarın bir test al ve yap bakalım ne cıkacak ayrıca seni en iyi anlayanlardan biride benim bende sen gibi kafaya taktıkça her ayın sonunu adet zamanımı bekleyenlerdendim.şimdi 5 aylık hamileyim .bak arkadasım bebek istiyorsan hiç düşünmeyeceksin ister tüp yap ister baska bişey kafana taktıkça olmuyor.ben dedimki kendi kendime bu ay umrumda bile değil dedim ve kendimi dikişe nakısa verdim ve hamileymişim:)canım sende kafana takma bol dua et allah senide bebek sahibi yapacaktır canım benim

Insallahh kaynım evlendı 2 ay once eltım 1 aylık hamıle bunu duyunca hem sevındım hemde cok uzuldum kendı adıma daha cok stres oldum bende kendıme dıyorum takmıycam vardır zamanı dıye ama elımde degıl

elinde olmadığını biliyorum ama istiyorsan kafanı dağıtacak bişeyler bul örgü ör yemek tarifleri dene ne bileyim değişik şeyler yap he bu arada yumurtlama günlerinide takip et yumurtladığınıda jel gibi akıntı geldiğinden anlayacaksın unutma ama düşünmemeye calış .ben 1 seneden fazla bekledim ve ne zaman aman daha düşünmeyeceim dediğin anda hamile kaldım canım

saol allah razı olsun inşallah senin bebek haberinide duymak nasip olur bu arada yaş kaç.

ooo sen ne dert ediyorsun canım ya yasın daha genç 25 miş bende baya var sanmıştım olur olur allahın izniyle sen kafana takma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…