hamilemiyim

abuk_subuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
12
0
36
Ankara
mrb kızlar ilişkiye girdiğimin ertesi günü pembe bi sıvı geldi benden daha sonra'Da az az kanamam oldu pembe sıvının hamilelik belirtisi olduğu söylendi ama kan kafamı karıştırdı. regl günüm 1 temmuz. ama erken hasta olurum diye korkuyorum şu an da sadece pembe bir sıvı geliyo sol tarafımda şiddetli müthiş bir ağrı var nedeni ne olabilir inşallah bebek dir cevaplarınızı bekliyoruz eşim ile TEŞEKKÜRLER...!

Son adet tarihin nedir ve kac gunde bir adet goruyorsun?

Ve sunu da ekliyim o gelen pembe sıvı iliski sırasında rahim zorlandıgı icin gelmistir bence. Sanırım evliliginiz yeni oyle tahmin ediyorum?

ilişkinin ertesi günü gelen pembe sıvı, hamilelik belirtisi diye bahsedilen yerleşme kanaması olamaz. çünkü rahme yerleşme işlemi döllenmeden nerdeyse 10 gün sonra olur. tabi şu ihtimal var o ilişkide diilde daha önceki ilişkilerinden birinde olmuş olabilir döllenme :) regl tarihlerine bakıcak olursak, normal şartlarda yumurtlama gününün bu aralar olması gerekir. yani bu ara hamilelik ihtimali fazla.
tabi bütün bunların yanında erken yumurtlama olmuşsa, hala hamile olma ihtimalin var :) ve umarım öyledir :)

Son düzenleme:

canım bendede aynı durum söz konusu. bende ilişkiye girdikten 2-3saat sonra falan akıntıyla birlikte pembe bi iki damla geldi.ilkkez böel bişi oluyo eşimede söylemedim,devamı gelmeyince doktorada gtmedim. sen doktora gttn sanırım tam olarak ne dedi. benimde adetim 29haziran, adetle alakası olmayan bi kan yani onu biliyorum

canım doktor bana hamilelik belirtisi dedi belkide idrar yolu iltihabı dedi kesin bi şey söylemedi benim halen devan ediyo kanama ve pembe leke dün test aldım negatif çıktı ama bu testler kandaki hamilelik hormonu düşük olunca negatif gösteriyormuş pazartesi kan testi yaptırıcam inşallah hamileyimdir dualarınızı bekliyorum allah çocuk isteyen herkeze versin inşallah...

inşallah canım... idrar yolu enfeksiyonun başka belirtileride var ama idrar yaparken yanma falan olması lazım, aşırı idrara çıkma. hamilelikte olabilio bunlar ama şimdi çok erken idrarla ilgili belirtiler için. doğru beklemekten başka çare yok,benm sadece bikez oldu,ilişkiden sonra bikez kan geldi... inşallah hamileyizdr...adetine bikaç gün kala yaptr bence daha kesin sonuç alrsın. bide hamilikte en bariz belirti gögüs agrısı,hassasiyetine dikkat et

kafama çok takıyorum hamile degilsem diye allah rızasıiçin dua edin hamile oluyum dualarınıza ihtiyacım var allah isteyen herkeze melekler versin ........AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

Sen cok aceele ediyosun benden soylemesi hayal kırıklıgı yasarsın sonra. Senin yumurtlama tarihin bu gunlerde soylediğin tarihlere gore anca bu aralar ilişkiye girersen eşinle tutar. Tabi Allah'a kalmış iş o ama bu aralar yaparsanız tutma olasılıgı yuksek yani. Bosuna kan tahlili yaptırma bence. Dediğim gibi iliskiden sonra kan gelmesi rahim zorlandıgı icindir benim de oluyordu onceden. Bu arada ne kadarlık evlisin ? Ne kadardır cocuk istiyorsunuz esinle ?

idrarımıyaparken yanma olmuyor gögüslerim acayip sertleşti allahtan dilegim hamile olmak inşallah hamileyizdir inşallah benim dualarım bütün çocuk isteyenlerle sizin dualarınızda benimle olsunnnnnn yalvarırım 8 aydır çocuk için yanıyoruz allah inşallah herkezin sonra benim çocuk özlemimizi giderir....

bence biraz sakin ol canim, bu kadar kafana takma..
insallah hamilesindir ama diilsende uzulme..
Daha yeni evli sayilirsin ve tip cok gelisti bu konuda..
Ben adetim 6 gun gecince test yapmistim, pozitif cikmisti ve her an adet olucakmisim gibi karnim agriyordu:))
Rabbim sana ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah...

canım kafana nekadar takarsan okadar uzulursun bende senelerce bebek bebek diye uzuldum ama inanki bebek olayını en cok etkleyen dusunce stress kafa ya takma olayıdır dusunmemege gayret et daha yeni evlisin İnsallah sende hamile kalırsın

bugünde sarımsı bir leke geldi bu konunun üzerine gitme sebebim bu hergün degişik renkte geliyor kafam acayip karıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…