hamilemiyim

elmiranisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
591
1
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar sizlerede danışmak istedim son 1 haftadır halsizlik yorgunluk mide bulantısı şişkinlik,üşüm elim ayağım buz gibi ben normalde hiç üşümem, bu gibi şikayetlerim var ve bu aralar da belimde ve kasıklarımda çok ağrım var nisan 21 de adet olmam gerekiyor daha var ama aceba doktora gidip test yaptırsammı sabretip beklesemmi ne dersiniz.

bu belirtileri yaşaman için daha çok erken.hamileliği çok istiyosan psigolojik olarak belirti yaşayabiliyosun.inş.hamilesindir canım.belirtiler genelde adet gününden sonra başlar.

Bende bebek istiyorum ve adetim 29 nisan hemen hemen aynı belirtileri görüyorum test yapmadım herhalde psikolojik diye düşündüm ama şunu paylaşmak istiyorum dün yani 11 nisanda önce karnıma bi ağrı girdi ardından çamaşırıma fazlaca bayağı fazlaca ama yumurta akı kıvamında bişey geldi arkadaşım dediki yumurtladın yani doğurgansın dedi acaba doğrumu Allahım ne olurrr doğru olsunnnnnnnn AMİNNNNNN bilen varsa cvp lütfenn

canım daha çok reken kendini çok kaptırma inşallah vardır ama kan testi bile çıkmayabilir

tabi canım yumurtlama olabilir ama gebelik belirtisi degildir inşallah olur

bu belirtileri yaşaman için daha çok erken.hamileliği çok istiyosan psigolojik olarak belirti yaşayabiliyosun.inş.hamilesindir canım.belirtiler genelde adet gününden sonra başlar.

yok canım aslına bakarsan istemiyorum istenmeden kaza oldu geçen ay 2 yaşında kızım var onun için korkuyorum ondada erkenden belirtiler olmaya başlamıştı ondada adet günüm geçince yanı 5 gün geçmişti doktora gittim 6 haftalık gebesin demişti benim yumurtlamam erken oluyo sanırım korkuyorum tabi herşeyin hayırlısı

Allahım isteyenlere versin inşallah benim için çok erken kızım daha 2 yaşında korkuyorum hakkımda hayırlısı inşallah

hanımlar bana yardımcı olurmusunuz.son adet tarihim 14 nisan. biz bu ay korunmayı bıraktık bebek istiyoruz daha adet günüme 12 gün var,ama 2 gündür karnımın alt kısmında ince bi sızı ve şişkinlik hissi ve belimde ağrı var.acaba hamilemiyim?günüm gecmediği için test yapamıyorum tabiisizlerde olmusmuydu böle,yani döllenmeden sonra oluyomu normalmi bu?hamilemiyimdir? eger hamileysem ocak 2012 annesi olacamda:)))
elmiranisa sonuç nedir hamilemiymişsin bende aynı durumdayımda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…