• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Tugcekumsal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Çatlama ignesinde 12 asilamada 10.gunum sabah erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi çok çok silik çıktı sizce hamile miyim ihtimal varmi adetime normalde 4 gün var

Sizce ne durumda çok belli belirsiz

Eklentiler

• 17733874753135505997014738952617.webp
    17733874753135505997014738952617.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 97
İğneden 12. Gün etkisi sürer mi ki

Benim tam 14 gün sürdü iğnenin etkisi ☹️ yarın test yapın koyulaşmış olursa iğneden değildir

Dün 2 test yaptım bugün sabah 1 test yaptım cizgi hala var aynı yerde silik yarın bir daha yapacam pazartesi kan verecem

Konuya dalmak istemem ama bana da bakabilir misiniz adete 2 gün var

Eklentiler

• IMG_20260314_185016.webp
    IMG_20260314_185016.webp
    7 KB · Görüntüleme: 63
Çok silik kuzum olabilir de olmayabilir de tekrarlayıp koyulaşırsa kan verebilirsin🫶🏻
Çok teşekkür ederim. Bir de bişey sorucam diyelim sağlık ocağında kan verdim hamile olduğum anlaşıldı. Kadın doğuma gitmeli miyim hemen yoksa biraz beklemeli miyim? Çok bilmiyorum

Çok teşekkür ederim. Bir de bişey sorucam diyelim sağlık ocağında kan verdim hamile olduğum anlaşıldı. Kadın doğuma gitmeli miyim hemen yoksa biraz beklemeli miyim? Çok bilmiyorum
Beta degerin nedir ?

Aşılama sonrası en doğru sonuç 12.günden itibaren diye biliyorum yarın sabah da test yap bence ya da direkt kan ver gideceğin yer seni yormayacaksa. Çünkü cidden yorulmaman da lazım 🥲

Yükselişi takip edip 5.haftada gidebilirsin sağlık ocağında ebe veya hemşire yardımcı olur☺️

Kızlar ya böyle iki farklı markanın testini yaptım reglime 4-5 gün falan var bugün de artımed markasınınkini denedim onda da silik bir çizgi çıktı kan da vermeye gidemedim bi bakar mısınız hangisine güveneceğiz
1000030621.webp

Kızlar ya böyle iki farklı markanın testini yaptım reglime 4-5 gün falan var bugün de artımed markasınınkini denedim onda da silik bir çizgi çıktı kan da vermeye gidemedim bi bakar mısınız hangisine güveneceğiz
Eki Görüntüle 3715415
Baya baya var canım gözün aydın kan testiyle teyit et tabiki testlerin her zaman yanılma payı vardır

Baya baya var canım gözün aydın kan testiyle teyit et tabiki testlerin her zaman yanılma payı vardır
Çok teşekkür ederim predictor early markasının testini de aldım onu sona saklıyorum artık 😂 emin olamamak çok kötü bişey ya

Back
X