Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebrar22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
66
7
1
18
IMG-20250406-WA0002.webp
arkadaşlar adetim dün 8 gün bu sabahla 9 geçti dün normal bir test aldım bulanık çıktı hızlı test aldım oda bulanık çıktı sabah ilk idrarla yaptım fotoğrafta beli değil ama çok hafif silik napmalıyım

Bende onu sorguladım daha koyu hatta net olması gerekiyor sanki ama tek cevabı kan verir

Eki Görüntüle 3571556 arkadaşlar adetim dün 8 gün bu sabahla 9 geçti dün normal bir test aldım bulanık çıktı hızlı test aldım oda bulanık çıktı sabah ilk idrarla yaptım fotoğrafta beli değil ama çok hafif silik napmalıyım
Testin markası artımedse yanlış pozitif almış olabilirsin. Bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir genelde adet 3 gün gecikmedeyken bayağı koyu çift çizgi çıkıyor. Belki de geç döllenmedir. Mutlaka kan ver 9 gün geçmiş zaten kafan daha çok karışmasın canım. Umarım güzel haberler alırsınn

Testin markası artımedse yanlış pozitif almış olabilirsin. Bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir genelde adet 3 gün gecikmedeyken bayağı koyu çift çizgi çıkıyor. Belki de geç döllenmedir. Mutlaka kan ver 9 gün geçmiş zaten kafan daha çok karışmasın canım. Umarım güzel haberler alırsınn
Evet kafam o biçim normale adet düzensizliği var en falza 4 gün gibi geciyo 4 test yaptım 3 de bulanık biri değil tek çıktı kafam ondan karışık 3 de ayın

Back
X