- 4 Nisan 2025
- 2
- -2
- 1
- 24
- Konu Sahibi handetrhan
Kız arkadaşım ile bayramdan önce yani 24 Mart veya 25 Mart tarihi arasında cinsel ilişki yaşadık. İlişki esnasında kız arkadaşımın kaygan vajinal sıvısı vardı. Benim boşalma gibi durumum söz konusu değil. İlişkide neredeyse hiç boşalamıyorum ne olursa olsun. Ama sorun bu değil sorun kız arkadaşımın regli gelmemesi. Normalde 27 ve 29 aralarında regl olan kız arkadaşım hala regl olamadı (bugünün tarihi 4 Nisan) 6 gün gecikmiş oldu ne ağrı var ne akıntı . Hamilelik belirtisi gibi birşeyde yok kusma,mide,bunalması,ruhsal değişimler,tatlı ekşi istemesi falan vb hiç bişi yok. Kendisi stres yaptı bu konuda haklı olarak. İnternette araştırdığım kadarı ile stres gecikme yapabiliyormuş ve yılda bir kaç defa böyle yaşanabiliyormuş ama 6 gün uzun bir süre ve hiç bir belirtide yok ne regl için ne hamilelik için. 10 güne kadar uzar ise hamilelik testi almayı düşünüyorum. Ama siz bana yinede yardımcı olurmusunuz.mesela rahatlaması için veya regl akıntı olmasına sağlayan şeyler falan varsa (çay ve ot gibi şeyler mesela) yazabilirmisiniz. Bu süreçte sonuç ne olursa olsun kız arkadaşımın yanındayım yediğim b@ku bırakıp gitmem. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.