- 24 Mart 2025
- 27
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi Serap Demirat 06
-
Laboquic çok güvenilir bir test, ben bu testle öğrenmiştim, inşallah vardır sizin de çizgi gözüküyorKızlar laboquic test ne kadar güvenilir ? 3 dk içinde silik çizgi çıktı
Ayy çok merak ettim güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahTamam canım tabikide yazicam yine bide şunu söylemeyi unuttum tam tarih hatırlamıyorum ama adet olamam gereken tarihte çok az bi leke geldi çok az ama bende âdet olcam sandım tekrar da olmadı
İnşallah canımAyy çok merak ettim güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Hayırlı olsun.. Çatlamadan kaç gün sonra bu test
Hamileliğimi laboquick ile öğrendim :) hatta neredeyse erken gebelik testleri kadar hassas bir ölçümü vardı. Bir çok kere laboquick ve farklı marka yaptım, laboquick hep doğru sonuç verdi. Umarım hamilesinizdirKızlar laboquic test ne kadar güvenilir ? 3 dk içinde silik çizgi çıktı
Nasıl yani adetim 13 gün yarın 14 gün olck gecikti idrar testi yaptım telefondan gorunuyomu bilmiyorum ikinci çizgi var gorunuyo bende bilmediğim için buraya yazmak istedimHayırlı olsun.. Çatlamadan kaç gün sonra bu test
Ayy inşAllahHamileliğimi laboquick ile öğrendim :) hatta neredeyse erken gebelik testleri kadar hassas bir ölçümü vardı. Bir çok kere laboquick ve farklı marka yaptım, laboquick hep doğru sonuç verdi. Umarım hamilesinizdir
Yerleşme kanaması yaşamışsın bende de olmuştu adetimin ilk günü bende senin gibi adet oldum sandım çok üzülmüştüm ama sonra hamile olduğum u öğrendimTamam canım tabikide yazicam yine bide şunu söylemeyi unuttum tam tarih hatırlamıyorum ama adet olamam gereken tarihte çok az bi leke geldi çok az ama bende âdet olcam sandım tekrar da olmadı
İnşallah canım perşembe yada cuma yine kan vericem sonra yine yazicamYerleşme kanaması yaşamışsın bende de olmuştu adetimin ilk günü bende senin gibi adet oldum sandım çok üzülmüştüm ama sonra hamile olduğum u öğrendim
TM canım yazmanı bekliycemİnşallah canım perşembe yada cuma yine kan vericem sonra yine yazicam
Hayırlı olsun balım Rabbim şah sağlim kucağına almayı nasip etsin kandilin de mübarek olsun canımMerhaba ben sabredemedim dün gece 12 de hastaneye gittim kan verdim beta hgc 31 çıktı doktor hamilesin dedi dediniz gibi çok yeni daha çok mutluyum uyuyamadım bile
Belirtiniz var mıydı acaba? Maşallah sağ salim kucağınız alın inşallahMerhaba ben sabredemedim dün gece 12 de hastaneye gittim kan verdim beta hgc 31 çıktı doktor hamilesin dedi dediniz gibi çok yeni daha çok mutluyum uyuyamadım bile
Çöl teşekkür ederim canım inşallah seninde kandilin mübarek olsunHayırlı olsun balım Rabbim şah sağlim kucağına almayı nasip etsin kandilin de mübarek olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?