Hamilemiyim

peylul

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
53
11
18
25
Kızlar adete 2-3 gün varken iki tane test yaptım silik çıktı ikiside 5 dk içerisinde dün den beri ara ara kasık ağrım var benim gibi olan var mı test markaları awox ve freely

Eklentiler

• IMG_7418.webp
    IMG_7418.webp
    137,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_7427.webp
    IMG_7427.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 37
Selamlar, awox iyi diyorlar ama freely hatalı sonuç verebiliyor. Adet günü tekrarlayın derim, yine çizgi çıkarsa o gün kan verin bence. Benim de kasık ağrılarım hala devam ediyor freely marka test yaptığımda silik çıkardı fakat o gün kan verdiğimde maalesef negatifti. Birkaç gün ben de takip ediyorum.

Selamlar, awox iyi diyorlar ama freely hatalı sonuç verebiliyor. Adet günü tekrarlayın derim, yine çizgi çıkarsa o gün kan verin bence. Benim de kasık ağrılarım hala devam ediyor freely marka test yaptığımda silik çıkardı fakat o gün kan verdiğimde maalesef negatifti. Birkaç gün ben de takip ediyorum.
Benim 2 tane çocuğum var daha önce test yaptığımda bu kadar silik çizgi çıkmamıştı

Bta hcg kaç çıkmıştı

<2 olarak çıktı benim. Ancak ben ilişkiden 10 gün sonra kasıklarda batmaların çok olması, baş ağrıları ve başka garip şeyler olduğunu hissettiğim için gitmiştim. Aynı gün yaptığım testler silikti. 10. gün erken olabileceğini düşünerek tekrarlıyorum şu an için. Pazartesiye kadar takip edicem salı zaten muayenem var. Awox marka güvenilir diyorlar onda da silik çıkmış sizin anladığım kadarıyla. İlişkinin üzerinden 13-14 gün geçtiyse kan testi yaptırabilirsiniz bence.

Kafam karıştı gerçekten

<2 olarak çıktı benim. Ancak ben ilişkiden 10 gün sonra kasıklarda batmaların çok olması, baş ağrıları ve başka garip şeyler olduğunu hissettiğim için gitmiştim. Aynı gün yaptığım testler silikti. 10. gün erken olabileceğini düşünerek tekrarlıyorum şu an için. Pazartesiye kadar takip edicem salı zaten muayenem var. Awox marka güvenilir diyorlar onda da silik çıkmış sizin anladığım kadarıyla. İlişkinin üzerinden 13-14 gün geçtiyse kan testi yaptırabilirsiniz bence.
Ama sizin daha çok erkenmiş ben bunu ilişkiden 12 gün sonra yaptım

1000014212.webp
kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz daha nişanlıyım tam birliktelik yaşamadık ama insan korkuyor. Adet gecikmesinin 14.günündeyim dün test yaptım ama az idrarla yani yine 4 5 damla geldi tabi de neyse negatif dimi ya korkuyorum 20.dk da böyleydi hala adet olmadım

Eki Görüntüle 3557795 kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz daha nişanlıyım tam birliktelik yaşamadık ama insan korkuyor. Adet gecikmesinin 14.günündeyim dün test yaptım ama az idrarla yani yine 4 5 damla geldi tabi de neyse negatif dimi ya korkuyorum 20.dk da böyleydi hala adet olmadım
Adetiniz 14 gün gecikse hamilelik varsa iki çizgi net çıkıyor merak etmeyin

14 gün gecikmiş kesin çıkardı isterseniz başka test yapın daha net sonuç alırsınız bazen testler bozuk olabiliyor
çok teşekkürler hamile oldugumu düşünmüyorum işte de böyle gecikince en son yazın gecikmişti 10 gün tarlusal yazmıştı doktor geçen ay da 4 5 gün gecikmişti

Evet evet çok erken oldu, o yüzden beklemeye aldım ben de kendimi. Salıya kadar ara ara bakıyorum. Sizinki söylediğim gibi olumlu görünüyor. Awox marka test güvenilir gözüküyor. Dilerseniz bugün için acilde kan verin

Evet evet çok erken oldu, o yüzden beklemeye aldım ben de kendimi. Salıya kadar ara ara bakıyorum. Sizinki söylediğim gibi olumlu görünüyor. Awox marka test güvenilir gözüküyor. Dilerseniz bugün için acilde kan verin
Yarın regl günüm eğer olmazsam öyle kan vermeyi düşünüyorum

Ben tekrae test yaptım ikiside pozitif çıktı siz ne durumdasınız

Ben tekrae test yaptım ikiside pozitif çıktı siz ne durumdasınız
Çok çok sevindim. Bugün regl gününüzdü sanırım. Bence bir kan verin bugün :) Umarım kanda da çok güzel bir sonuç alırsınız. Ben her gün sabah test yapıyorum ancak negatif çıkıyor. Bugün kasıklarıma bıçak gibi bir regl ağrısı saplandı. Ancak regl günüm değil. Benim yumurtlamam regle 2-3 gün kala oldu bu ay. Sanırım iki kez yumurtladım. Bakalım neler olacak bekliyorum hala.

Çok çok sevindim. Bugün regl gününüzdü sanırım. Bence bir kan verin bugün :) Umarım kanda da çok güzel bir sonuç alırsınız. Ben her gün sabah test yapıyorum ancak negatif çıkıyor. Bugün kasıklarıma bıçak gibi bir regl ağrısı saplandı. Ancak regl günüm değil. Benim yumurtlamam regle 2-3 gün kala oldu bu ay. Sanırım iki kez yumurtladım. Bakalım neler olacak bekliyorum hala.
Evet en kısa zamanda kan vereceğim inşallah sizde güzel haberler alırsınız sonucu mutlaka yazın

Back
X