Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 58 gün gecikmem var muayenede birşey çıkmadı bugün kahverengi lekem vardı kesildi hepimizin kucağı dolar inşallahAdet günlerimde çok değişklik gösteriyor hani yumurtlama gününü hesaplayamıyorum
Birisi daha sordu 20 ekim 23 kasım 7 ocak bidaha da yok olmadımOvülasyon testi kullanın yakalarsınız o zaman hiç böyle gecikme olmuş muydu?
Amin inşallah çok test yaptım hep negatiftiBenimde 58 gün gecikmem var muayenede birşey çıkmadı bugün kahverengi lekem vardı kesildi hepimizin kucağı dolar inşallah![]()
Bende öyleydim çiçeğim inşallah sorun düzelir de tez vakitte bebiş sahibi olursun,oluruzAmin inşallah çok test yaptım hep negatifti
Alttan muayene ile tembellik anlaşılmaz ki, hormon testleri yapılması lazım.Hayır yoktu 28 şubatta alttan muayne edildim birşey çıkmadı orda sadece yumurta tembelliği var dedi şuan hafif kasık ağrım var o kadar
Ovülasyon testi naısl oluyorOvülasyon testi kullanın yakalarsınız o zaman hiç böyle gecikme olmuş muydu?
sizde varmı şuan gebelikBende öyleydim çiçeğim inşallah sorun düzelir de tez vakitte bebiş sahibi olursun,oluruz![]()
Şimdiye kadar yok dendi bilmiyorum çiçeğim bugün leke olunca kafam karıştı benimde, yarın doktora gideceğimOvülasyon testi naısl oluyor
sizde varmı şuan gebelik
İnşallah Allah nasip ederŞimdiye kadar yok dendi bilmiyorum çiçeğim bugün leke olunca kafam karıştı benimde, yarın doktora gideceğim![]()
İnşallah teşekkür ederim yorum için ama alttan muayene ederken sol tarafta baskı uygulayıp yumurta tembelliği var dediAlttan muayene ile tembellik anlaşılmaz ki, hormon testleri yapılması lazım.
Siz bi test yapın, inşallah hamilesinizdir :)
Bu arada yumurtalık tembelliğini dibine kadar yaşayan ben 2 evlat sahibiyim. Stresten uzak durun sadece.
İnternetten araştırabilirsin yada burda ovülasyon yapan kadınlar var onların topiklerine bakabilirsinOvülasyon testi naısl oluyor
sizde varmı şuan gebelik
Tamamdır çok teşekkür ederim:))İnternetten araştırabilirsin yada burda ovülasyon yapan kadınlar var onların topiklerine bakabilirsin
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinİnşallah Allah nasip eder
amin kuzum yarın haberini bekliyorumİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Ozaman bendede var anladım peki bu her ay mı böyle oluyor acabaYumurtanın yeteri kadar büyümeyip çatlayamaması oluyor
Genelde evet 5 6 ayda bir zamanında çatlarOzaman bendede var anladım peki bu her ay mı böyle oluyor acaba
Bende pcos yok ama geçen ay 8mm de kaldı bu ay klomenle 22 mm olduPolikistik Overde sendromunda oluyor genelde; yumurta regl döneminde çatlamıyor.
İnşallah canım dualarımdasınızamin kuzum yarın haberini bekliyorum
Yumurta kalitesi için takviye alabilirsin avokado ve incir yiyebilirsinamin kuzum yarın haberini bekliyorum
Peki 28 şubatta muaynede bişey çıkmadı 6 gün sonra çıkarmıYumurta kalitesi için takviye alabilirsin avokado ve incir yiyebilirsin
Gittin mi hastaneyeBenimde 58 gün gecikmem var muayenede birşey çıkmadı bugün kahverengi lekem vardı kesildi hepimizin kucağı dolar inşallah![]()